VIDEO Laulja Justin Timberlake'i viimane peatus enne vahistamist pakub turistidele palju lõbu

Copy
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: Shutterstock

Turistid ja pidutsejad on pärast Justin Timberlake'i vahistamist hakanud Sag Harbori kurikuulsat hotelli külastama. Popstaar väitis eelmisel kuul politseile, et oli joonud ainult üheainsa joogi, kui ta purjus peaga autoroolis kinni peeti.

The American Hotel sai kuulsaks, kuna nende baar pakub sama jooki, mida Timberlake tarbis.

«Me läksime teadlikult American Hotelli,» ütles Daniel Evans, 45-aastane kinnisvaratöötaja Põhja-Carolinast, kes külastas juuni lõpus Hamptoneid.

«Baarmen sai kohe aru, et tahame martinit,» lisas tema naine Jessica Evans, 38-aastane kinnisvaratöötaja. «Teised kliendid kutsusid seda lihtsalt «Justiniks» ning see pakkus kõigile palju nalja!»

Külastus American Hotelli oli vaid üks mitmest Timberlake'iga seotud turismihetkest, mida paar oma reisil koges. Nimelt oli paar eelmisel õhtul Claudio's Greenportis koos Michael Arkinsoniga pidutsenud – politseinikuga, kes Timberlake'i vahistas.

«Ta oli seal pidutsemas,» ütles Jessica. «See oli äge. Tundub, et me satume ainult sellistesse kohtadesse, kus kuulsused joovad.»

American Hotel ei ole seni olukorda kommenteerinud ning väidetavalt vaikivad ka baarmenid, kui neilt Timberlake'i martini-trendi kohta küsitakse, vahendab Page Six.

Anonüümseks jääda sooviv 30-aastane naine New Yorgist avaldas, et sai baarmenilt kivinäoga vastuse, kui ta tsiteeris Timberlake'i «SexyBack» lüürikat.

Kohalik elanik Bob D'Andria (62) käib iga kolmapäev sama hotelli restoranis söömas ning tema sõnul on seal pidevalt martini tellijaid, kes hotelli kuulsate seinte ees end pildistavad – ta kutsub neid oma naisega «Justinideks».

«Sag Harbori ja selle juhtumi ümber on palju elevust,» ütles ta. «Ma arvan, et see on linnale tõesti hea – seni, kuni me ikka oma laua saame.»

Vaata videost, kuidas kurikuulus hotell välja näeb.

Tagasi üles