KAS ÕIGUSTATUD? Raseda naise soov lennukis pani kaasreisijad ahhetama

Copy
Foto: Kuvatõmmis @kinyawn TikTokist

Lennureisidel tuleb sageli ette huvitavaid ja mõnikord ka vastuolulisi olukordi. Hiljutisel lennul tekitas üks rase naine ebamugava olukorra, mis pani proovile nii reisijate kui ka stjuardesside kannatlikkuse.

@kinyawn

Pregnant woman demands first class seat she didn't pay for PART 1 #fyp

♬ original sound - Kenyon Wellington

TikToki postitatud videos on näha, kuidas rase naine püüab veenda lennusaatjat lubama tal istuda esimeses klassis, et leevendada oma ebamugavustunnet. See olukord tekitas elavat arutelu ka kommentaariumis.

«Kui sa saaksid aru, kust ma tulen, siis lubaksid mul maha istuda,» ütles rase naine stjuardessile.

«Mul on nii ebamugav, ma mahun vaevu istmele ja ma tahaks lihtsalt siin istuda,» jätkas ta ja viipas enda kõrval olevale tühjale esimese klassi istmele.

Stjuardess vastas: «Ma saan sinust aru, kuid esimese klassi inimesed on maksnud viis korda tavalisest istekohast rohkem.»

«Ma ei palu istuda kellegi teise kohale, ma palun istuda vaid vabale istmele, sest mul on uskumatult ebamugav, ma olen kõrge riskiga, ilmselt ei peaks ma isegi lendama,» lisas ta.

Seejärel vastas stjuardess, et kui ta lasekski naisel esimeses klassis istuda, siis kaotaks ta oma töö, aga kui saaks, siis teeks seda.

«Ma olen naine nagu sinagi ja ka mina olen rase olnud,» ütles ta rahustavalt, jäädes siiski lennufirma poliitikale kindlaks.

Lõpuks sai teistel reisijatel nii kõrini, et keegi esimesest klassist lihtsalt loovutaski istme naisele. 

Olukord pani kommentaariumi kihama

«Kas ta ei olnud siis rase, kui ta oma esialgse istekoha broneeris?» küsis üks.

«Kui ta tahtis esimeses klassis istuda, siis miks ta seda lihtsalt ei broneerinud?» küsis teine. Aga oli ka neid, kes väitsid, et stjuardess oleks pidanud laskma tal seal ikkagi istuda.

Tagasi üles