Lennusaatja: põhjus, miks ei tohiks oma pead vastu lennukiakent toetada

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Olena Yakobchuk / Shutterstock

Lennusaatja jagas sotsiaalmeedias näpunäiteid, mida lennukis vältida ja kuidas end ohutult ning mugavalt reisimise ajal tunda.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling

Lennusaatja Tommy Cimato jagas TikToki postitatud videos viit asja, mida ei tohiks kunagi lennukis teha – muu seas hoiatas ta reisijaid peaga vastu akent toetamise eest ja seda ühel põhjusel. 

«Sa ei kujuta ette, kui palju inimesi ja eriti lapsi on oma käte ja jalgadega sealt üle käinud,» selgitab Cimato. Lisaks sellele soovitas ta vältida lühikeste pükste või seeliku kandmist. «Täpselt nii, nagu aknagagi – sa ei tea kunagi, kui puhas see on.»

Samuti soovitas ta reisijatel vältida WCs loputusnupu katsumist paljaste kätega. Selle asemel tuleks kasutada hoopis salvrätikut.

Olulise märkusena tõstatas ta vedeliku tarbimise tähtsuse. «Ärge unustage vett juua – olge hüdreeritud,» ning lisas, et lennu jooksul peaks tarbima vähemalt 400 ml vett.

Lõpetuseks julgustas ta reisijaid rääkima lennusaatjatega, kui kellelgi on lennu ajal halb enesetunne või on midagi muud mureks: «Me oleme valmis aitama. Kui vajad toitu, vett või oksendamiskotti, anna meile sellest julgelt teada.»

Märksõnad

Tagasi üles