Lennusaatja: see on see üks tüütu küsimus, mida kõik reisijad alati küsivad

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Svitlana Hulko / Shutterstock

Lennusaatja jagab kolme kõige tüütumat küsimust, mida reisijad ikka ja jälle tema käest küsivad. 

Stjuuard Tommy Cimato jagas TikTokis oma 446 000 jälgijaga videot, kus ta tõi välja just need kõige sagedamini esinevad küsimused.

@tommycimato #greenscreen i could write a book #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #comedy ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Esimene küsimus, mis ta enda sõnul isegi ärritav on, on see, kui reisijad küsivad, kas lend on täis.

«Enamus ajast ma ei tea sellele vastust ja siis ma vastangi, et jah, on küll, sest tavaliselt nii ongi.»

Teine sagedasti esinev küsimus on: «Kas ma jõuan oma jätkulennule?»

«Mul pole õrna aimugi, kuhu sa lähed ja ma ei tea ka, mis kell sinu järgmine lend läheb. Kui inimene annaks mulle natuke rohkem infot, siis saaksin anda ka parema vastuse,» rääkis Tommy. 

Sellest tulenevalt järgmine hea küsimus on – «Kas saaksite palun edasi öelda, et mu järgmine lend ootaks mind ikka ära?»

«Nii kurb kui see ka ei oleks, ei ole mul selleks kahjuks võimu. Ma aitaksin, kui saaksin, aga ma ei saa, eriti kuna oleme 11 kilomeetri kõrgusel.»

Videot on vaadatud enam kui 300 000 korda ning sellele on reageerinud ka teised lennujaama töötajad. Näiteks kirjutas lennuväravas töötav inimene, kuidas temalt päritakse alati, kas tegemist on ikka õige kohaga ja millal pardale minek algab, isegi kui see info on suurelt ekraanil kirjas.

Märksõnad

Tagasi üles