VIDEO «Proovisin halvimate hinnangutega restorani – kogemus hämmastas mind korralikult»

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: frantic00 / Shutterstock

Ameeriklasest tiktokker otsustas järele proovida oma piirkonna kõige kehvema reitinguga restorani. Kusjuures see, mida mees koges, on üpriski üllatav. 

Jutt käib Popeyes Louisiana Kitcheni toidukohast, mille hinne on 850 Tripadvisori arvustuse põhjal 1,9 5st. «Vaatame, kas asi on tegelikult nii hull,» lausus ta entusiastlikult enne restorani sisenemist (@Parkersiedel).

@parkerseidel I Ate at the Worst Rated Restaurant in My City! 😳 #fyp #popeyes #food #fastfood #experiment #chicken #foryoupage #viral #gross #foodie ♬ original sound - Parkerseidel

«Esimese asjana märkasin, et lauad ei ole kuigi puhtad ja peaaegu igal laual oli ka puru.»

Seejärel näitas ta, kuidas laest ripub alla lambipirn, mis on mähitud kile sisse.

Siis näitas ta, milline näeb välja tualettruum. «See on tegelikult väga puhas – välja arvatud see, et seal polnud seebidosaatorit,» ütles ta. Viis minutit hiljem oli tema tellimus valmis saanud. «Kas kana on toores, nagu arvustused ütlevad?» küsis ta. Pärast ampsu võtmist, tunnistas ta, et see toit oli tegelikult väga hea.

Mitte nii head võiks aga öelda kanavõileibade kohta, mida väidetavalt tuleb teiste arvustuste sõnul karvadest üle kontrollida. «Ainult kaks! Vinge!» naljatles tiktokker. 

Siis suundus ta välja, et katsetada ka kaasaostu ehk drive-in kogemust.

Pärast kahe õunakoogi tellimist öeldi talle, et see võib võtta kuni seitse-kaheksa minutit. «Väidetavalt ootas üks klient oma toitu lausa 45 minutit!» teatas ta.

Temal nii kaua küll ei läinud. Lõpuks pärast 16 minutit saigi tema tellimus valmis.

«Ma annan Popeyesile 3,2 [5st],» ütles ta lõpetuseks.

Popeyes avati esmakordselt New Orleansis 1972. aastal. 2021. aastaks olid nad avanud üle 3700 restorani maailmas.
Popeyes avati esmakordselt New Orleansis 1972. aastal. 2021. aastaks olid nad avanud üle 3700 restorani maailmas. Foto: Raymond C. Eichelberger/Shutterstock

Märksõnad

Tagasi üles