KAS MA REAGEERIN ÜLE? «Mu vanemad tegid puhkusel midagi kohutavat, mis seadis mu lapse ohtu»

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: FamVeld / Shutterstock

Suvi on käes ja paljud suunduvad kauaoodatud puhkusele. Ühe Suurbritanniast pärit isa puhkus muutus drastiliselt pärast seda, kui ta avastas, et ta vanemad olid tema lapse hoidmisel teinud midagi täiesti lubamatut. 

Pingeline draama rullus lahti pärast seda, kui 35-aastane mees läks oma naise, nende kahe väikese lapse ja vanavanematega ühisele puhkusele. 

«Olen oma vanematega puhkusel, nad kutsusid mind koos naise ja lastega oma sõbra uhkesse korterisse. Nad maksid isegi lendude eest, kuna mu ema läks hiljuti pensionile,» selgitas ta Redditi postituses. «Ühel päeval mu vanemad pakkusid, et nad võtavad mu tütre kaasa basseini ujuma... Jälgisin mõnda aega rõdult – kõik oli hästi, nad mängisid ja kõigil oli lõbus...»

Ühel hetkel olevat aga vanaisa viinud lapse basseini sügavamasse kohta ja palunud tal ujuda ise teise otsa. Vanaisa ise läks aga basseinist välja selleks ajaks.

«Mu naine oli täiesti paanikas. Ta karjus rõdult, mis ei ole üldse tema moodi, kuna ta on väga rahulik. Ma ise püüdsin jääda aga vaikseks, et mitte segadust ja hirmu külvata... Ausalt öeldes suutiski mu tütar ujuda (küll koos kätistega) basseini teise otsa.»

«Uskumatu, see pole ka esimene kord, kui midagi sellist juhtub,» jätkas murelik isa. «Üks kord leidsin oma väikese poja mööda treppi üksi üles ronimas...»

«Või ühel teisel päeval märkasin, kuidas tütre turvaistme rakmed olid liiga lõdvad, sest vanavanemad ei teadnud, kuidas neid kinnitada,» jätkas ta.

Mida arvavad teised sellest?

Üllataval kombel on anonüümne postitus kogunud lühikese ajaga sadu ja sadu kommentaare. Enamik neist mõistab lapsevanemate mure: «Selline käitumine on vaid jäämägi. Sa olid tunnistajaks sellele, mis basseinis aset leidis. Tegelikult te ju kõike ei näe ja seal võib olla veel hullemaidki asju,» arvas üks. 

Samas kirjutas teine: «See konkreetne asi, ei olnud just tead mis suur asi, kuid kes teab, mida nad võivad järgmisel korral valesti teha.» Kolmas rõhutas aga: «Ärge jätke neile oma lapsi ilma järelevalveta!»

Kallis Postimehe lugeja, mida arvad Sina sellest? Kas vanemad reageerivad üle või on neil õigus?

Märksõnad

Tagasi üles