MIDA ARVAD SINA? Nördinud mees: me kõik pargime valesti – tegelikult peaks seda tegema hoopis nii (1)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: J.AMPHON/Shutterstock

Ameeriklasest mees jagas oma nördimust Tiktokis, väites, et inimesed ei tea, kuidas tuleks tegelikult õigesti parkida ning paraku põhjustatakse selle teadmatuse tõttu hulga kahju nii endale kui teistele.

TikToki kasutaja bigbruva_77 jagas oma jälgijatega videot õigest parkimistehnikast, mis kogus lühikese ajaga tuhandeid vaatamisi ja kommentaare.

@itsmecyndi2 #duet with @bigbruva_77 #hack #doingitwrong #parking #walmart #didyouknow #tip #car #suv #truck #fypシ ♬ original sound - BigBruva🎙

Mees selgitab videos, et oli läinud General Motorsi esindusse sõidukile järele ning oli pahviks löödud sealsest autode hoiustamisviisist.

Nimelt oli igaüks neist autodest pargitud parkimiskoha vasakpoolsele joonele, jättes mõlemale küljele piisavalt ruumi uste avamiseks. 

«Lihtsalt vaadake, kuidas need on pargitud – autod on pargitud joone peale. Kas näete, kui ühtlaselt need on? Kujutage ette, kui kõik Walmartis (kuulus poekett Ameerikas – toim) pargiksid nii, see annaks kõigile ruumi autosse sisenemiseks ja sealt väljumiseks,» jagas mees oma hämmastust.

Pärast video jagamist kogunesid sajad kasutajad oma arvamust avaldama – paljud olid seda meelt, et see tehnika muudaks parkimiskoha justkui palju suuremaks, kuid oli ka neid, kes nägid plaanis viga. «Inimesed ei saa isegi kahe joone vahele parkimisega hakkama ja sa eeldad, et nad oskaksid ja hakkaksid kõik niiviisi ühele joonele parkima?» ei olnud üks mehe soovitusega absoluutselt nõus. Teine kasutaja lisas, et tegelikult tekib sama efekt ka siis, kui kõik pargiksid ilusti kahe joone keskele. 

Kallis Postimehe lugeja, mida arvad Sina sellest? Kas selline parkimisviis toimiks?

Allikas: TikTok

Märksõnad

Tagasi üles