Helsingi lennujaama Schengeni alal avatakse uus ja avar Finnairi lounge

Copy
Foto: Finnair

Finnair jätkab kliendikogemusse investeerimist: lennufirma teatab oma uhiuue Finnair Lounge'i avamisest 9. juulil. Helsingi lennujaama Schengeni poolel, 21. värava lähedal asuv ootesaal on loodud selleks, et pakkuda reisijatele võrratut mugavust.

«Meil on hea meel teatada uue Schengeni ootesaali avamisest, mis pakub enne õhkutõusu veelgi rohkem ruumi ja mugavust. Vastuseks Finnair Pluss taseme liikmetelt saadud tagasisidele on ootesaalis ka eksklusiivne Finnair Platinum nurgake, mida saavad kasutada Finnair Plusi Platinum ja Platinum Lumo liikmed,» ütles Finnairi Euroopa turu direktor Arunas Skuja.

Finnair Business Lounge'i saavad kasutada äriklassi Classic ja Flex piletite omanikud ning Finnair Plusi kuldliikmed. Lounge'i pääsu saab osta ka lisatasu pileti broneerimise ajal.

«Suurema ruumi tõttu mahutab uus Finnairi ootesaal mugavalt kuni 440 külalist, mis on umbes 150 istekohta rohkem kui praeguses ootesaalis. Erinevad ruumid ootesaalis on kohandatud erinevatele vajadustele: söömine, töötamine, puhkamine ja aja veetmine reisikaaslastega,» kommenteeris lennujaama kliendikogemuse juht Meri Järvinen.

Joanna Laajisto stuudio poolt juhitud ootesaali kujundus tabab Põhjamaade olemust: rahulik, loomulik ja kutsuv. Puidust tekstuurid, pehmed vormid ja soojad värvid peegeldavad Soome maastiku rahulikkust. Mööbel on tuntud Põhjamaade disainibrändidelt, nagu Artek, Nikari ja Gubi ning see lisab miljöösse kohaliku käsitöö hõngu. Uuest ootesaalist avanevad suurepärased vaated lennurajale ja lennujaama väravaalale.

Tagasi üles