Austraalia lennujaamas peatati naine, kelle pagasist leiti süda

Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

30-aastane Jessica Manning, kes lendas Uus-Meremaalt Austraaliasse, peatati turvakontrollis, kuna tema pagasi hulgas oli midagi väga tavatut. 

Jessica veetis Austraalia lennujaama turvakontrollis tund aega, kuna siirdamispatsiendina soovis ta oma uude elukohta võtta kaasa ka oma vana südame. 

Uus-Meremaalt pärit 30-aastane Jessica Manning läbis kaheksa aastat tagasi südame- ja maksasiirdamise, kuna tal oli sünnist saati esinenud tüsistusi. Ta sündis südamedefektiga ja tal oli enne siirdamist enam kui 20 operatsiooni, kirjutab NZHerald.

Alguses annetas ta oma südame teadusele, kuid kümne kuu pärast öeldi talle, et seda pole enam vaja, mistõttu otsustas ta selle endale võtta ning oma kodus kilekotis säilitada.

Nüüd, kui ta Austraaliasse minnes oma südame käsipagasis kaasa võttis, äratas see piirivalvurite seas teravat tähelepanu. Jessica ütles, et ametnikud tahtsid kontrollida, ega südame riiki toomisega ei kaasne terviseriske ja pärast reeglite kontrollimist lubati naisel reisi jätkata ja kinnitati, et kõik on korras. Naine kinnitab, et sai oma vana südame tagasi ja see on turvaliselt tema riidekapis hoiul. 

Tagasi üles