TÄITSA LÕPP Naine pidi üllataval põhjusel üle kahe tunni lennujaama kõndima (1)

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Mida teeksid, kui varahommikul on vaja lennujaama jõuda, kuid ükski transport ei tööta? Naine jagab enda ekstreemset kogemust sellest, kuidas ta pidi üle kahe tunni koos pagasiga sihtkohani kõndima.

Hiljutises TikTokis populaarsust koguvas videoklipis kirjeldab reisisõber Macey Jane enda mitmetunnist teekonda Islandil, kus ta pidi reisi viimasel päeval lennujaama kõndima. Ta selgitab videos, et kuna kell viis hommikul ühistransport ei tööta ja takso maksab 200 €, siis pole muud valikut kui 2,5 tundi koos kohvriga lennujaama poole kõndida. Klipis on näha, kuidas õhetavate põskedega naine paksus talveriietuses keset inimtühja maanteed Keflaviki lennujaama poole sammub. 

Loomulikult on vaatajatepoolsed kommentaarid üllatust täis, imestades selle üle,  kuidas võib olla võimalik, et sellisel kellajal ühtegi lennujaamabussi ei sõida. Paar kuud tagasi reisinud vaatajat huvitas: «Kus kohas Islandil? Me sõitsime märtsis taksoga ja see maksis vaevu 25 €.» 

Oli ka neid, kes noomisid noort daami, küsides: «Kas sa ei kontrollinud selliseid asju enne reisimist?» ja lisades et tegelikult on täitsa olemas spetsiaalne lennujaamabuss, mis alustab tööd pool neli hommikul.

Üks vaataja pakkus lahendust, mida ta ise on eelnevalt kasutanud: «Ma läksin lennujaama ööl enne lendu ja lihtsalt magasin seal.»

@therealmaceyjane This will be a good dinner table story one day #iceland #backpacking ♬ Pedro - Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Tagasi üles