Piloot jagab enim toimivat nippi, mis lõpetab beebi nutmise lennukis (2)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Irina Wilhauk / Shutterstock

Väikelastega lendamine võib olla stressirohke kogemus, eriti kui nad nutavad ja teil pole aimugi, kuidas neid lohutada. Austraaliast pärit piloot jagas Tiktoki vahendusel nippe, kuidas peatada beebi nutmine lennukis. 

Õhkutõus ja maandumine võivad paljudele inimestele rõhumuutuste tõttu ebamugavaks osutuda. Kuigi täiskasvanud ja suuremad lapsed saavad närimiskummi närides või neelates rõhumuutuse mõju leevendada, siis väikesed lapsed seda teha ei oska ja nii kipuvadki nad oma ebamugavust väljendama nuttes. 

Austraaliast Sydneyst pärit piloot Jimmy Nicholson, kes on muideks tuntud ka 2021. aasta The Bachelor Australia tõsielusarjast, kogus oma hiljutise Tiktoki video jaoks kokku nippe, kuidas siis ikkagi peatada laste nutmine lendamise ajal. 

@jimmy_nicholson How to stop your baby crying on a plane #pilot #travel #creatorsearchinsights ♬ original sound - Jimmy Nicholson

«Number üks nipp on imetamine. Imemis- ja neelamisliigutus vabastab kõrvadesse ja põskkoobastesse kinni jäänud gaasidest,» sõnas ta.

Emad nõustusid sellega. «Annan beebile pudelist piima imeda nii õhkutõusmisel kui maandumisel ja see toimib alati!»

Teine põhjus, miks lapsed võivad nutta, võib tuleneda ka liiga valjust keskkonnast 

Lennuki salongimüra kõigub saja detsibelli ringis ja on õhkutõusu ajal veelgi valjem. Vatipallide, väikeste kõrvatroppide või mürasummutavate kõrvaklappide kasutamine võib aidata vähendada detsibellide taset, millega teie laps kokku puutub, ning hõlbustada ka magamist või lõõgastumist.

Pidage meeles, et kõige mugavam on lennata magava beebiga. Võimalusel reisige ajal, mil teie laps on loomulikus unes. 

Puhas laps on õnnelik laps

Kaaluge mähkmevahetust vahetult enne lennukisse minekut. Õnneks, kui peate lennu ajal mähkmeid vahetama, on paljudes lennukites tualettruumis mähkimislauad. Kui teie omal seda juhuslikult ei ole, küsige stjuardessilt, kas neil on kohta, kus saate oma mähkimisaluse laiali laotada.

Allikad: TikTok, Healthychildren.org

Märksõnad

Tagasi üles