Mida põnevat teha Harjumaal?

Copy
Foto: Shutterstock

Tule ja koge unikaalset 3D maalimise elamust idüllilises Haabneeme rannas või meie ägedas Kopli stuudios!

Väga populaarne 3D maalimine, mida pakub ainult IDÜLL loovstuudio, toimub nii mere ääres kui ka stuudios. Kujuta ette suveõhtut Haabneeme rannas, kus päikeseloojang maalib taeva kuldseks, samal ajal kui sa maalid mere ääres oma meistriteost ja naudid šampanjat. Või naudi sama meeldivat atmosfääri meie Kopli stuudios, kus lisaks kõigele on võimalus pärast töötuba kasutada tasuta privaatset stuudiorenti.

Nii rannas kui stuudios on kõik vajalikud kunstitarbed kohapeal olemas. Sa saad kasutada kvaliteetseid akrüülvärve, pintsleid ja muid tarbeid, et luua oma 50×70 cm suurusele lõuendile tõeliselt unikaalne teos täpselt enda maitse järgi või kasutada juhendaja abi. Lisaks saad kasutada kuldseid, hõbedasi ja rose gold värvi detaile kaunistamiseks, et anda enda kunstiteosele veelgi enam sära ja sügavust ning võtta see juba samal õhtul koju kaasa.

Eelnev kunstikogemus ei ole absoluutselt oluline ning seetõttu on 3D maalimine täiesti stressivaba kõigile. Võta sõbrad kaasa ja tule nautima loomingulist õhtut, kas romantilises Haabneeme rannas või meie stuudios!

Vaata lähemalt www.idyll.ee

Prantsuse suvi Tallinna Teletornis

Pariisist tulnud rändnäitusega „Eiffel, aina kõrgemale“ avas Tallinna Teletorn Prantsuse suve. Näitusega tähistame Eiffeli torni 135. sünnipäeva. Ekspositsioon on 100% ekraanivaba ja on vormistatud inseneridele tuttavas 2D formaadis. Näitus koosneb 12 stendist, mis on paigaldatud Teletorni külastaja teekonnale erinevatele korrustele.

Lisaks Eiffeli elamustele leiab Teletornist Tallinna parima vaatega kohviku, mis ootab teid Teletorni 22. korrusel, kus menüüst leiab ka prantsusepäraseid roogasid nagu Sinimerekarbid ja Creme Brulee.

Nagu juba tavaks saanud, toimuvad läbi suve Teletorni õuealal mitmesugused vabaõhuüritused, mis sel suvel on selgelt Prantsuse hõngulised.

11-14. juuli tähistame üheskoos Teletorni 44. sünnipäeva. Kohal on langevarjurid, kes sooritavad hüppeid Põhja-Euroopa kõrgeimalt avatud platvormilt ehk base jumperid. Seltskond on väärikas - 50 hüppajat 15st riigist: Taani, Soome, UK, Rootsi, USA, Valgevene, Saksamaa, Kreeka, Leedu, Poola, Brasiilia, Uus-Meremaa, Austraalia, Eesti ja muidugi ka Prantsusmaa. Neli päeva saavad olema meeleolukad ja täis üllatusi.

Kõigi päevade peaesinejaks on Sylvain Potiron, prantslane, keda enamik meist teab kui monorattalist artisti Sylvain Oulala, kes eelmisel suvel sõitis oma monorattal Prantsusmaalt Eestisse. Sünnipäeva viimasel päeval, 14. juulil, prantslaste rahvuspühal Bastille'i päeval, teeb Sylvain oma monorattal sõidu Teletorni avatud katusel, 175 m kõrgusel maapinnast, püstitades sellega maailmarekordi väärilise soorituse.

20.augustil ootame kõiki Eesti taasiseseisvumist tähistama juba traditsiooniks saanud Perepäevaga. See on päev, mil Teletorni õuele oodatakse kõiki, keda huvitavad Eesti iseseisvuse taastamise sündmused ning riigi ja kodu kaitsmisega seonduv. Päeva lõpetab ansambli Shanon kontsert.

Need on vaid paar näidet Teletorni prantsuse suve sündmustest. Rohkem infot leiab Teletorni kodulehelt ja sotsiaalmeedia kontodelt.

Iga päev ootab Sind Teletornis, mis on üks Tallinna panoraami maamärke, ees Põhjamaade kõrgeim, 175m, avatud vaateplatvorm. Kas teadsid, et kui Teletorn oleks korrusmaja, siis oleks selle kõrguseks 65 korrust. Teletorni 21. korrusele, kus avaneb 360 kraadine vaade Tallinnale ja selle lähiümbrusele, viib Sind lift 56 sekundiga. Ajalugu, kultuur ja eestimaised hõrgutised, need on elamused, mida saad vürtsitada ekstreemse servalkõnniga.

Tallinna Teletorn - maamärk, mis muudab vaatenurka ja loob unustamatuid elamusi.

Astuge sisse ja laske end viia ajaloo, kultuuri ja maitsemeelte rikkalikku maailma, mis ootab teid kõrgel pilvepiiril.

 

Copy
Tagasi üles