Paksust koerast sai Google Mapsi vaatamisväärsus: talle antakse isegi säravaid arvustusi

Copy
Kohalikust Gruusia koerast on saanud vaatamisväärsus.
Kohalikust Gruusia koerast on saanud vaatamisväärsus. Foto: Kuvatõmmis Google Mapsist

Hulkuvast koerast on saanud Gruusias Thbilisis kohalik vaatamisväärsus, sest ta on alati samas kohas ja ootab, et turistid teda toidaksid. Oma suuruse tõttu hüüdnime Arbuus saanud kutsul on Google Mapsis üle 80 viietärniarvustuse, mis kõik kiidavad teda heaks koeratüdrukuks olemise eest.

Ta elab Gruusias Thbilisis Amagleba tänaval pappkastis – ja teda nähakse sageli toitu otsides mööda tänavat üles ja alla tuhisemas. Inimesed ostavad Arbuusile tihti purgi koeratoitu lähedalasuvalt poepidajalt, kes on kutsul silma peal hoidnud, et ta näljas ei oleks. 

Siiski on palutud turistidel piiri pidada maiustuste andmisega, sest poepidaja sõnul ei oska koeratüdruk söömist piirata.

Koer on kogunud populaarsust Google Mapsis, kuhu talle on jäetud ka mitmeid arvustusi. Üks kasutaja kirjutas: «Suurepärane koer! Olen seal käinud, ostsin talle isegi toitu!»

Teine kasutaja lisas: «Ta väärib ei midagi vähemat kui viit tärni.» Kolmanda sõnul on see koer parim asi, mida ta oma elus eales näinud on.

Foto: Kuvatõmmis Google Mapsist

Fotoseeria paljastab, et koer ilmus esimest korda Google Mapsi kaameraauto ette 2012. aastal. Viimasel Google Mapsi kaameraautoga jäädvustatud pildil, mis tehti 2019. aastal, on koera näha Matei Stoykovi tänaval munakivisillutisega pinnal lamamas. See, et üks ja sama koer on kaamerapildile jäänud rohkem kui üks kord, on paljude sõnul täiesti uskumatu. Mõned inimesed on isegi spekuleerinud, et tegemist võib olla vabalt ka ühe tema järglasega. 

Allikad: New York Post, Inkl.com

Märksõnad

Tagasi üles