Avasta suvi Unustamatud elamused Jõgevamaal!

Copy
Foto: Visit Põltsamaa x Magnus Heinmets

Kuningamäe kardikeskus – sihtkoht seikluseks ja lõbusaks ajaviitmiseks

Tee oma suvi põnevaks, saades uusi kogemusi ja luues ägedaid emotsioone Põltsamaa lähistel asuvas Kuningamäe kardikeskuses.

Värskelt renoveeritud võidusõidurada võimaldab kogeda adrenaliinirohket kardisõitu ning võistlemist kaunis looduskeskkonnas nii algajal kui kogenud sõitjal. Kardikeskuse üheks atraktiivsemaks sündmuseks on iga-aastane Kuningamäe 12 tunni kestvussõit, kus osalevad ettevõtete või sõpruskondade võistkonnad.

Kuningamäe kardikeskus on ideaalne koht nii aktiivseks puhkuseks kui erinevate ürituste korraldamiseks. Siinsed mitmekülgsed võimalused pakuvad unustamatuid elamusi. Kas oled huvitatud sünnipäeva pidamisest, firmaürituse tähistamisest või hoopis konverentsi korraldamisest – Kuningamäe kardikeskus leiad sobiva lahenduse.

Lisaks põnevale kardisõidule saab mängida võrkpalli, tänavakorvpalli ning muid õuemänge või kiigel pilvi vaadelda. 860-meetrine rada on ideaalne jalgrattaga sõitmiseks ja rulluisutamiseks või erinevate võistluste korraldamiseks.

Põltsamaal on põhjust pikemalt peatuda. Kardikeskus pakub majutust saunamajas, kämpingutes, on olemas võimalus telkimiseks ja autokaravaniga peatumiseks. Kui soovid lõõgastuda ja aega maha võtta, siis saad nautida meie mõnusat puuküttega sauna koos basseini ja grillinurgaga. See on suurepärane võimalus veeta mõnusalt aega sõprade või pere seltsis.

Kuningamäe kardiraja tegemisi saate jälgida Facebookis ja Instagramis. Rohkem infot leiab peagi uuendatud kodulehelt.

Copy
Tagasi üles