AJALOOLINE REIS Meeldejääv nudistide lend viis 90 inimest puhkusele

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Reisilt otsitakse reeglina uusi, meeldejäävaid kogemusi. Päris kindlasti said ühe sellise kogemuse võrra rikkamaks inimesed, kes 2003. aasta maikuus nudistide lennule koha soetasid.

Castaways Travel korraldas ainulaadse lennu Miami ja Mehhiko linna Cancuni vahel, mis muidugi pälvis meedias palju tähelepanu.

Lend startis 2003. aasta mais, pärast seda, kui föderaalne lennuamet oli kinnitanud, et alasti lendamine ei ole kuidagi ohtlik.

Loomulikult pidid reisijad lennujaamas lennule registreerides ja turvakontrolli läbides riideid kandma, vahendab Unilad.

Kõik reisijad pidid riideid kandma hetkeni, kui lennuk jõudis reisikõrgusele – just siis võisid kõik selle lennu reisijad end täiesti alasti võtta. Ainus, kes end lahti ei riietanud, oli piloot.

Naked Air lennule lubati 90 reisijat, kes kõik maksid selle privileegi eest 499 dollarit ehk 456 eurot.

Kõik, kes kunagi on lennanud, teavad ilmselt, et õhus olles kisub lennuki kabiinis pigem jahedaks. Seetõttu võeti kasutusele mõned abinõud.

Iga reisija sai enda käsutusse rätiku, mille nad said enda istumise alla asetada. Riided pidid nad panema pea kohal asuvatesse pagasikappidesse või istme alla. Lisaks ei serveeritud sel lennul ühtki kuuma jooki, et keegi end mingil juhul ära ei põletaks.

Fotot kõnealusest lennust saad vaadata SIIT.

Tagasi üles