Mida põnevat ja seiklusterohket teha Harjumaal? Vaata lähemalt!

Foto: Shutterstock

Päev tee põnevaks Elamusgolfikeskuses

Perega koos veedetud aeg on see, mis loob ägeda meeleolu ja tugevad sidemed edaspidiseks eluks. Suvi on puhkuste, mängimise ja liikumise aeg, võta teha midagi täiesti uut.

Oled sa näiteks kunagi proovinud redelgolfi? Kui ei, siis Tallinna kesklinnas olevas Elamusgolfikeskuses saad selle mänguga tutvust teha. See vahva meelelahutuslik ja maailmas tunnustatud seltskonnamäng on kõigile jõukohane. Sellel alal peetakse isegi võistlusi. Mäng ise on lihtne – redelisarnasele mängulauale tuleb teha täpsusviskeid nööriga ühendatud golfipallidega. Reeglid õpetatakse kohapeal kiirelt selgeks, lisaks on väljaku broneerinud seltskonna päralt privaatne istumisala. Optimaalne mängijate seltskond saab olla kahe kuni kuue liikmeline.

Pole vahet, kas fännad discgolfi juba ammu või pole sa seda mitte kunagi proovinud. Elamusgolfi keskuses haaravad ainulaadsed eriefektidega viskamistunnelid kogu su tähelepanu ja energia. Põnevust lisab meeleoluvalgus ja pinget krutivad liikuvad korvid. Punktiarvestust peab automaatne süsteem. Tule sõpruskonna või perega ja tee selle sõltuvust tekitava mänguga tutvust.

Ka maailma kõige meelelahutuslikuma golfiturniiri saad sa siin maha pidada. Sind ootab 17 eriefektidega minigolfi rada, mis viivad seiklema Eesti vaatamisväärsuste ja legendide vahele. Võidab see, kes toimetab palli kõige vähemate löökidega auku – nagu golfis ikka. Mängida võib sõprade, kolleegide või lastega, hea on teada, et elamusgolf sobib lapsele alates seitsmendast eluaastast.

Vahelduseks mängudele saad nautida ka suurepärast kinoelamust 5D kinos – kõikvõimalikud eriefektid, väga vinge kinosaal ja ägedad filmid ootavad sind. Filmi kestvus on neli-viis minutit ja sobib vaadata lastele alates seitsmendast eluaastast.

Veetes mängukeskuses pika päeva, saab ka lõunapausi teha kohapeal. Valikus on salatid, pitsad, suupisted ja palju muud maitsvat.

Elamusgolfikeskus asub mugavalt Tallinna kesklinnas ja keskust külastades saab ühe tunni tasuta parkida. Julget pealehakkamist ja elamusterohkeid mänguhetki!

Seikle koos oma sõpradega nagu filmis

360FUN seiklusmängud on lõbus viis avastada oma kodukanti, linna või piirkonda. Mängida saab koos oma seltskonnaga, aga kui sa nii soovid, siis ka suisa üksinda. Mängides kogete seiklusi mis tõepoolest ei unune ja loovad mälestusi.

Kaks päris põnevat ja populaarset seiklusmängu, mis viivad osalejad avastama vastavalt Tallinna või Tartu imelisemaid vaatamisväärsuseid ja peidetud nurgataguseid on Tallinna Vanalinnaseiklus ja Tartu Vanalinnaseiklus

Need sobivad ühtviisi hästi nii väliskülalistele vanalinnaga tutvumiseks kui ka lõbusaks firmaürituseks. Kuid päris kindlasti on avastamist ka nendel, kes arvavad, et tunnevad vanalinna läbi ja lõhki – nendesse mängudesse on haaratud ägedaid nurgataguseid, mida muidu ehk ei teatagi. Mäng tutvustab sulle linnasid täiesti uue ja lõbusa nurga alt.

Aga valikus on veel mitmeid teisigi ägedaid mänge, näiteks tüdrukuteõhtu mängNüüd on sinu aeg., mis nõuab pruudilt küll julgust ja ehk ka eneseületust, kuid mitte midagi sellist, mida hiljem häbenema või kahetsema peaks. Legendaarse mängufilmi „Jan Uuspõld läheb Tartusse.“ taaselustamaks on valminud filmist vahva seiklusmäng.

Seikle koos oma inimestega nagu filmis, naudi hetke ja loo mälestusi!

Valikus on palju mänge: 14 linnaseiklust, 17 seiklusmängu üle Eesti, kolm seiklusmängu mõneks tähtpäevaks ja kolm seiklust kodukandis.

Kuidas neid mängud toimivad? Mängu kontseptsioon on lihtne – sinu nutitelefonis avaneb kaart, kuhu on märgitud virtuaalsed asukohapunktid üle terve linna. Sinu ülesanne on järgida kaarti, liikuda asukohapunktidesse ja lahendada seal avanevaid ülesandeid. Küsimused avanevad siis, kui oled jõudnud õigesse kohta. Vastamiseks on vajalik ennekõike avastamishimu ning nutikus. Mängud on nii eesti, inglise, soome kui ka rootsi keelsed ja kestavad üks kuni kolm tundi. Mängida võid sulle sobival ajal.

Kuidas mänge soetada?

See on lihtne. Soeta e-poest mängu pilet, selle hind algab üheksast eurost ja pilet kehtib 200 päeva. Ühe seadme kohta võiks olla kuni kolm mängijat, seega kujuneb pileti hind soodsamaks kui üks kinopilet inimese kohta.

Lõbusat mängimist!

Papagoide Paradiis: Eksootiliste Lindude Kodu

Papagoide Paradiis on ainulaadne ruum, kus elavad kümned suurepärased eksootilised linnud. See on koht, kus papagoid saavad elada sõbralikus kogukonnas ja tervitada oma külastajaid rõõmuga. Kogenud meeskond on loonud keskkonna, kus sulelised sõbrad tunnevad end nagu kodus. Siin saab igaüks tutvuda erinevate papagoi liikidega, nagu arad, kakaduud, kramerid, himaalaja kaeluspapagoid, hallpapagoid ja paljud teised.

Kontaktne Loomaaed

Papagoide Paradiis on kontaktne loomaaed, kus külastajad saavad papagoidega lähedalt suhelda. Siin võivad inimesed toita linde oma käest ning mõnikord isegi leida endale kodulooma. Kui laps palub endale papagoid ja korraldab pisaraid täis stseeni "tahan papagoid", saate kohe tema soovi täita. Tänu sellele uuendatakse Papagoide Paradiisi elanikke pidevalt, et pakkuda uusi sõpru nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Kogemused ja Lemmikud

Papagoide Paradiisis leiavad oma lemmiku nii lapsed kui täiskasvanud. Laste seas on eriti populaarsed väikesed, sõbralikud ja värvikirevad nümfkakaduud ja lainelised papagoid. Täiskasvanutele meeldivad suured papagoid, kellest mõned eelistavad just suuri habemega mehi, teised on sõbralikud ja dresseeritud nagu koerad: oskavad käppa anda. On olemas ka papagoi, kes tervitab külastajaid sõnaga "Tere".

Igal Linnul Oma Lugu

Igal papagoil Papagoide Paradiisis on oma unikaalne lugu ja teekond. Külastajad saavad kuulda nende erilisi lugusid, mis muudavad iga kohtumise veelgi meeldejäävamaks. Papagoid ei ole siin lihtsalt eksponaadid, vaid isiksused oma eripärade ja lugudega.

Unikaalne Kogemus

Külastajad saavad nautida ainulaadset kogemust papagoidega suhtlemisel, õppides neid ja nende käitumist. Papagoide Paradiis pakub harukordset võimalust näha ja kogeda papagoisid nende loomulikus keskkonnas, mis on loodud spetsiaalselt nende vajadusi ja heaolu silmas pidades. Siin saavad linnud vabalt lennata ja mängida, luues külastajatele meeldejääva elamuse.

Kutsume Külastama

Oleme loonud neile sooja ja hooliva kodu, kus papagoid saavad elada sõbralikus kogukonnas ja võtta oma külalisi entusiastlikult vastu. Teretulnud on kõik - täiskasvanud ja lapsed, sõbrad ja pereliikmed. Enne külastust palume tutvuda reeglitega, et tagada sujuv ja meeldiv kogemus kõigile osapooltele.

Tule ja avasta Papagoide Paradiis

Papagoide Paradiis on ideaalne sihtkoht peredele, loodushuvilistele ja kõigile, kes soovivad veeta päeva kaunis ja rahulikus keskkonnas, nautides eksootiliste lindude seltskonda. Tulge ja avastage, mis ägedaid emotsioone papagoid teile pakkuda saavad!

Papagoide Paradiis on avatud E-P kell 10:00-20:00

Rattarajad ja veemõnud – Paunküla parimad elamused

Kui soovid pere või sõpradega koos looduse roheluses ja vaikuses puhata, pole vaja sõita kaugele. Paunküla Heaolukeskus asub vaid 40-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast, pakkudes maalilisi järvevaateid ning looklevaid metsaradu.

See on koht, kus seltskonnaga looduses ratastel ringi rallida, laste naeru ja kilgete saatel ujuda ning päevitada, õhtul lõket teha või sauna minna. Paunküla Heaolukeskus asub Harjumaal Paunküla veehoidla kaldal ning eriti rahulik on seal aega veeta nädala sees.

Paunküla Heaolukeskuse juures saab rentida paati, SUP-lauda, kanuud ja vesirattast. Soovid, siis võta õng kaasa ja püüa koos sõbra või lapsega kala, sest veekogus elavad särg, ahven, haug, latikas, linask, kiisk ja koger. Harvemini võib leida angerjat ja hõbekokre.

Kas SUP-lauda (Stand up paddle) oled juba proovinud? Aerusurf on kiiresti populaarsust koguv spordiala, mille juured ulatuvad iidsetesse Aafrika ja Lõuna-Ameerika kultuuridesse. Aerusurf on lihtne ja jõukohane kõigile, kuna SUP-laud on suur ja stabiilne ning mahakukkumise oht minimaalne. Aerusurf on mõnus ja lõõgastav tegevus, mida on hea harrastada tuulevaikse ja päiksepaistelise ilmaga.Või broneeri grillpeoks parvsaun. Parvsaunal on kõik vajalik, et veeta seal seltskonnaga terve päev - reisi ajal on võimalus ujuda, grillida ja maha pidada meeleolukas pidu.

Üks Paunküla suvise hooaja hittidest on e-fatbike matkad. Heaolukeskusest algav teekond kulgeb läbi raba ja metsaradade kuni Matsimäeni. Keskuse kvaliteetsed paksude kummidega rattad sobivad kõigile ja kingivad sõitjale kuhjaga positiivseid emotsioone.

Tule ja avasta suvise hooaja võlud Paunküla Heaolukeskuses – pakutavad seiklused on loodud selleks, et kinkida teie perele või seltskonnale rõõmu, energiat ja toredaid mälestusi! Lisainfo ja broneerimine: www.paunkula.ee, info@paunkula.ee

PROTO avastustehas – maja täis põnevat tegevust ja lusti

Elu võiks olla põnev, täis tegutsemist, avastamist ja lusti! Kindel koht, kus avastamisrõõmu jagub kõigile, alates algkooliõpilasest kuni pensionärini, on PROTO avastustehas. Siin saavad kokku hariduslik sisu ja põnev fantaasiamaailm, mis sinu käe all ellu ärkab.

Kas tahaksid teada, mis tunne on kõndida ookeani põhjas, lennata jalgrattaga või liuelda pilvedes kogedes gravitatsiooni alternatiivse nurga alt? PROTO avastustehas on esimene hariduslik virtuaalreaalsuse keskus, mis pakub uudset ja unikaalset kogemust. Mujal Euroopas sellist ei näe. Tule ja saa osa PROTO imelisest fantaasiamaailmast ning koge virtuaalreaalsust selle kõige ehedamas võtmes.

Koolivaheajal on igapäevaselt avatud Leiutajate labor, kus sul on võimalus ise leiutada, katsetada ning õppida uusi oskusi, kasutades selleks erinevaid tööriistu ja materjale.

Sel suvel on PROTO avastustehases võimalus osaleda ka puriauto ehitamise töötoas. Saad ehitada erinevatest materjalidest toimiva puriauto, mis kasutab tuule jõudu, et võimalikult kiiresti rada läbida –

selgitage välja, kes on kõige võimekam leiutaja. See on suurepärane võimalus kogeda inseneritööd ja leiutamist. Leiutage, ehitage, kohandage, muutke, tehke koostööd ja nautige. Leiutamine on lõbus!

Koolivaheajale kohaselt toimuvad PROTOs ka lastelaagrid, kus seitsme kuni kümne aastased lapsed saavad PROTO avastustehase leiutistemaailmas, Noblessneri linnaosas ja Kalamaja pargis veeta kolm ägedat suvepäeva. Nimelt toimuvad siis leiutajate suvemängud, kus peateemaks on MÄNG. Mida põnevat suvemängudel toimub? Katsetatakse erinevaid leiutamismänge, saad osaleda mängu- ja leiutamismeistriklassides, õues saab avastus-ja ka spordimänge mängida ja lõpuks on võimalus osaleda lõbusal leiutamisvõistlusel, kus laagris õpitud teadmised ja oskused kasutusse lähevad.

Aga pikal ja põneval päeval, kui kõht tühjaks läheb, suundu PROTO suveterrassile – peakokk on loonud erakordse menüü, mis pakub maitsenaudinguid otse Lõuna-Ameerika südamest. Roogade valik viib sind eksootilisele kulinaarsele seiklusele.

Klaar Modular kuplid loovad terrassile unikaalse atmosfääri, pakkudes privaatsust ja samas võimalust nautida õues olemise võlusid. Suveterrass on ideaalne koht lõõgastumiseks, sõpradega aja veetmiseks või romantiliseks õhtusöögiks. Juulis on suveterrass avatud T-P 13.00-22.00 Laua broneerimiseks helista +372 5450 0840.

PROTO avastustehas on avatud juuli kuus E-P, 11.00-18.00

 

Copy
Tagasi üles