Adrenaliinifännidele: Põnevad tegevused ja elamused. Vaata lähemalt!

Copy
Foto: Shutterstock

Adrenaliinilaks Tondi Lasketiirus: Avasta põnev maailm koos kogenud instruktoritega!

Tondi Lasketiir on koht, kus kohtuvad relvahuvilised ja seiklusjanulised tavainimesed, kes otsivad adrenaliinirohket elamust. Juba 16 aastat on kogenud instruktorid, kellel on muljetavaldav taust nii politseis kui ka sisekaitseakadeemias, pakkunud võimalust kogeda relvade käsitsemise meisterlikkust ja omandada vajalikke oskusi.

Lasketiiru sisenedes, mis asub vanas sõjatehase tuumavarjendis ja mida täidavad kajavad püssilasud, on tunda kuidas süda hakkab kiiremini põksuma. Esmapilgul võib atmosfäär tunduda intensiivne, kuid mõne minuti möödudes saab aru, et tegemist on sooja ja sõbraliku õhkkonnaga, kus igaüks tunneb end teretulnuna, olenamata soost või eelnevast kogemusest. Esimene kord relva kätte võttes võib tekkida pinge ja ärevus, kuid julgustavad instruktorid aitavad ületada hirmud ja tutvustavad relvade käsitsemise ohutusreegleid.

Laskmine ei ole sugugi ainult "meeste teema". Tondi Lasketiiru külastab palju naisi, kes osalevad relvakoolitustel ja naudivad laskmist. Kuigi relvade käsitsemine nõuab mõningast füüsilist pingutust, on täpse lasuni jõudmiseks veelgi olulisem vaimne keskendumine ja oskus mõtteid koondada. "Laskmisjooga" – nii nimetavad kogenud instruktorid tegevust, mis aitab vabaneda kõigist häirivatest mõtetest ja võimaldab keskenduda täielikult ühele eesmärgile.

Tondi Lasketiir pakub mitmekesist relvavalikut, mis rahuldab ka kõige nõudlikuma laskuri vajadused. Arsenalis on üle 40 erineva relva, sealhulgas tänapäevased mugavad automaadid, suur valik vene relvatööstuse parimat toodangut ja legendaarseid KGB relvi. Lisaks saab proovida suuri vintraudseid ja filmidest tuntud pumppüsse. Millestki ei jää puudust – igaüks saab oma tahtmise järgi relvi testida ja avastada, milline neist pakub kõige suuremat põnevust ja väljakutset.

Näiteks püstol Glock 19 koos raamiga, mille tagasilöök on olematu, pakub mugavat ja täpset laskmiskogemust. Püstol Glock 17, nõuab rohkem oskusi ja selle tagasilöök on suurem, kuid see teeb laskmise põnevamaks ja väljakutsuvamaks. Revolver Taurus 357, nagu märulifilmis, üllatas oma lihtsa käsitsemise ja väiksema tagasilöögiga, muutes märklaua tabamise lihtsamaks. AR15 M4, militaarkasutuses olev vintpüss, sobib ideaalselt distantsilt täpsuslaskmiseks. Erepunane täpp sihikus annab selle õige tunde, et nüüd saab kümnesse – ja nii ka juhtus.

Kogu see keskkond ja püssipaugud viivad mõtted mujale. Kui esialgne hirm on ületatud, siis järgneb puhas adrenaliinilaks, mis hoiab pulsi kõrgel ja paneb unustama kõik argipäeva mured. Laskmine nõuab palju keskendumist ja füüsilist vastupidavust, eriti näiteks pumppüssist tulistades, kus tuleb hoida keha pinges ja jalad kindlalt maas, et pärast tagasilööki keha asend säilitada.

Tule ja avasta Tondi Lasketiir – unustamatu kogemus, mis aitab pingeid maandada, pakub adrenaliinilaksu ja võimalust oma täpsuslaskmise oskusi proovile panna. Unusta argimured ja naudi elamust, mis viib sind igapäevarutiinist eemale.

Proovi ise ja veendu, et Tondi Lasketiir pakub just seda, mida otsid – adrenaliini, põnevust ja unustamatuid hetki!

Sukeldu LaitseRallyParki elamustesse - Harjumaa kroonijuveel, mis pakub unustamatuid seiklusi igale autohuvilisele!

Kas oled valmis tundma tõelist adrenaliini ja kiiruse võlu? LaitseRallyPark, maailmatasemel elamuskeskus vaid 30-minutilise sõidu kaugusel Tallinnast, on just see koht, kus emotsioonid ja adrenaliin saavad reaalsuseks. Ühe mehe unistusest sündinud park on nüüd paik, kus kohtuvad kiirus, põnevus ja automaailma kirg.

LaitseRallyParkis ootab sind unustamatu rallisõiduelamus paarisrajal, mis kombineerib kruusa ja asfalti parimad omadused. Meie BMW E36 ja Lada ralliautod on loodud maksimaalseks turvalisuseks ja adrenaliiniks, varustatud turvapuuri, ralli korvistmete ja 6-punkti turvavöödega. Paarisrajal sõitmine on taskukohane võimalus kogeda ralliautot ägedal rallikrossi rajal, kus saab lasta külg ees või sõita ideaal trajektooris parimat aega. Eelnev kogemus pole vajalik - iga sõitja saab põhjaliku instruktaaži. Pakume ka "Co Drive" kogemust, kus saad istuda kogenud rallisõitja kõrval ja tunda tõelist kiirusevõlu. Paarisrada saab sõita ka oma autoga, et proovida legaalselt driftimist, kuid seda saab teha ainult asfaltirajal, mis on turvalisem ja ei ole tavaautole ka nii karm.

LaitseRallyParki hobikardirada, mille on kujundanud maailmakuulus disainer Eberhard Tilke, pakub erakordselt sujuvat ja kiiret sõiduelamust. Täiusliku asfaltkattega rada on ideaalne nii lastele kui täiskasvanutele. Kohapeal on olemas ka kahekohalised kardid, et saaksid sõita koos laste või kaaslastega, kes veel ise rooli keerata ei oska või ei julge. Üks kardisõit kestab 8 minutit ja peale seda on käed üpriski väsinud ning adrenaliini aku täidetud ägedate emotsioonidega. Talvel muutub rada jääkardi paradiisiks, kus kihutatakse regiooni tippklassirajal, mis vastab ka Euroopa Meistrivõistluste nõuetele.

Kuid LaitseRallyPark ei ole mõeldud ainult kihutamiseks. Meil on ka lastele mõeldud liikluslinnak ja mängudemaja, kus väiksemad autohuvilised saavad turvaliselt õppida liikluse põhitõdesid ja avastada sõiduelu võlusid. Kindlasti kõige atraktiivsemad on meie custom elektriautod, millel on korralik vedrustus, tuled, käigud ja hea juhitavus. Need elektriautod on ideaalsed õppimiseks ja pakuvad tõelist sõidurõõmu, võimaldades lastel juba varakult õppida liiklustõdesid ka juhirollis. Liikluslinnak on kujundatud nii, et lastes äratada huvi autode ja liikluse vastu juba varases eas ja miks mitte kasvatada järgmised tippsportlased automaailmas.

LaitseRallyParki uhkuseks on muljetavaldav vanaautode kollektsioon, mida peetakse Eesti parimaks ja mis konkureerib edukalt välisriikide automuuseumidega. Üle 65 klassikalise sõiduki, sealhulgas haruldased BMW mudelid ja nõukogudeaegsed autod, pakuvad avastamisrõõmu igale autoentusiastile. Automajas saad rännata läbi autode ajaloo, imetledes eeskujulikult restaureeritud masinaid nagu Ford T, Chevrolet Capitol ja 1957. aasta Bel Air. Kollektsiooni autod on osalenud filmides, pulmasõitudes ja fotosessioonidel. Pärast adrenaliinirohket sõitu rallirajal on mõnus Automajas jalutada ja avastada, kuidas autod on aja jooksul arenenud.

LaitseRallyParki elamuskeskus hõlmab ka suurt peo- ja konverentsiruumi, mis mahutab kuni 400 külalist. Siin on peetud meeldejäävaid seminare, juubeleid, kontserte ja palju muid üritusi. See muljetavaldav saal on varustatud professionaalse heli- ja valgustehnikaga, mis tagab iga ürituse õnnestumise. LaitseRallyParkis korraldatud üritused jäävad meelde oma erilise atmosfääri ja täiusliku korraldusega.

Peale meeleolukat võistluspäeva pakume sulle ja su sõpruskonnale võimalust lõõgastuda meie võluvates puhkemajades koos saunaga, mis asuvad vaikses metsatukas. Kujutle end nautimas õdusat saunaõhtut, ümbritsetuna loodusest ja heast seltskonnast – see on elamus, mida ei unusta.

LaitseRallyParkis toimuvad regulaarselt professionaalsed drifti- ja ralliüritused, mis tõmbavad kohale tuhandeid entusiaste. Rahvusvahelistele standarditele vastavad rajad tagavad nii turvalisuse kui ka erakordse sõiduelamuse. Põnevad treening- ja võistluspäevad pakuvad nii pealtvaatajatele kui ka osalejatele kiirust ja adrenaliini. Tutvu meie ürituste kalendriga kodulehel ning leia endale ideaalne aeg adrenaliiniküllaseks seikluseks.

Avasta mudelautode maailm: drifti CuFa - RC Drifti ja Vaba Aja Keskuses

Mudelautod, driftimine, hobi, võistlus - just need iseloomustavad CuFa - RC Drifti ja Vaba Aja Keskust. CuFa on koht, kus igaüks saab pulti ja mudelautot kasutades driftida.

Rajal saab oma tehnilise taibu proovile panna alates 10. eluaastast. Koha peal on ka juhendaja, kes jagab nippe, kuidas ringrajal mudelautoga külg ees sõita.

Mudelautodega driftimine on tore meelelahutus, mis sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele. Küll aga on tegemist ka spordiga, kus on mängus osavus, tähelepanelikkus, täpsus ja võidujanu. Näiteks toimuvad CuFa-s driftivõistlused, mille reeglid on ligilähedased päris drifti reeglitele. Esmalt toimub kvalifikatsioon, kus võistlejad sõidavad raja läbi üksi. Edasine sõit toimub juba paarides, kus hinnatakse sõidujoont, auto libisemisnurka ja sõidustiili. Kui silmad mudelautoga sõitmisel särama löövad, on võimalus osaleda huviringis, kus õpetatakse mudelauto juhtimist, aga ka võistlusstrateegiaid ning auto ehitust.

Lisaks saab CuFa - RC Drifti ja Vaba Aja Keskuses sõita ka simulaatoritega, mis võimaldavad kogeda autoga sõitmise tunnetust ilma reaalse autota. CuFa-s on kaks simulaatorit, mis on varustatud ergonoomilise juhiistme, tundliku rooli ja pedaalidega.

Kui otsid erilist ja meeldejäävat tegevust, siis tule ja sukeldu koos CuFa OÜ-ga mudelautode driftimise põnevasse maailma! Vaata lisaks www.cufa.ee ja jälgi nende ägedaid tegemisi ka Facebookis ja Instagramis.

Ehe kardisõit Tabasalus ja Käinas - Eesti kiireimad kardirajad ootavad Sind!

Kas igatsed adrenaliinirohket seiklust ja tahad kogeda midagi tõeliselt erakordset? Astu välja argipäevast ja tule Tabasalu ja Käina kardiradadele. Need Eesti tippkardirajad pakuvad unustamatuid elamusi nii algajatele kui ka kogenud kardisõitjatele, sest tegemist on päris võistluskardiradadega.

Mõlemad rajad garanteerivad hingematva kiiruse ja põneva sõiduelamuse. Naudi kiiret sõitu turvaliselt, sest meie radadel puuduvad rajaservadel barjäärid. Nende asemel on ringradadelt tuttavad suured väljasõidualad, mis väikestel vigadel võidusõitu ei riku. Koge tõelist võidusõidutunnet ja adrenaliinipurskeid.

Tabasalu on Eesti kiireim kardirada, kus iga kurv ja sirge pakuvad väljakutset. Käina aga hiilgab oma modernsusega, olles täielikult rekonustrueeritud 2022. aastal. Mõlemad rajad vastavad rahvusvahelistele standarditele ja pakuvad kuhjaga emotsioone, mis jäävad kauaks meelde.

Kardisõit on ideaalne viis veeta kvaliteetaega sõprade, pere või kolleegidega. Kas oled valmis ennast proovile panema ja nautima meelelahutust, mis tõstab su pulssi? Meie rajad sobivad suurepäraselt ka sünnipäevade ja teiste ürituste korraldamiseks - võta kaasa oma toidud ja joogid ning naudi päeva meie mugavates istumiskohtades nii sise- kui välialadel.

Ära jää ilma sellest põnevusest! Vaata lähemalt meie veebilehelt kartdago.ee ja tule kohale, sest hooaeg käib juba täie hooga.

Vibulahingu võlu: igaüks võib olla Robin Hood!

Kas otsid midagi erakordset ja vaheldusrikast oma järgmise sündmuse jaoks? Siis Vibulahing on see, mis toob kaasa põnevust ja seiklusi igale osalejale!

Vibulahing on rohkem kui lihtsalt sportmäng – see on võistkondlik tegevus, mis muudab igasuguse seltskonnasündmuse erakordselt meeldejäävaks. Olgu see siis ettevõtte väljasõidukoolitus, suve- või talvepäevad, sünnipäevad või isegi poissmeeste- või tüdrukuteõhtu, Vibulahing pakub lahendust, et lahutada meelt ja luua unustamatuid hetki.

Üks parimaid asju Vibulahingu juures on see, et seda saab korraldada üle Eesti! Olgu see siis vaba plats või spordisaal, meie professionaalne meeskond toob Vibulahingu sinna, kus iganes soovid.

Vibulahing sobib suurepäraselt erinevate sündmuste jaoks, olgu selleks suvepäevad, kus soovid pakkuda oma meeskonnale vaheldust tavapärastest pallimängudest, või poissmeeste- või tüdrukuteõhtu, kus soovid midagi enamat kui lihtsalt pubituuri läbi linna. Lisaks on Vibulahing suurepärane võimalus sünnipäevadeks, olgu selleks laste sünnipäevad või täiskasvanute pidustused, ning meeskonna arenguüritusteks, kus soovid meeskonna välja viia rutiinist ja pakkuda neile meeldejäävaid koolitus- ja meelelahutuspäevi.

Üks olulisemaid aspekte Vibulahingu juures on ohutus. Meie pehmed nooled ja professionaalsed instruktorid tagavad, et kõik osalejad saavad nautida lõbusat ja turvalist kogemust. Lisaks on Vibulahing vanusepiiranguteta ning sobib suurepäraselt kõigile, kel jaksu ja tahtmist.

Vibulahing on lihtne ja põnev mäng, mille reeglid on selged ja arusaadavad. Mängu jälgib instruktorist kohtunik, kes loeb punkte ja tagab, et kõik toimub õiglaselt.

Kokkuvõttes on Vibulahing meelelahutuslik, põnev ja ohutu viis veeta aega koos sõprade, kolleegide või perega. Võta meiega ühendust juba täna ja korralda oma järgmine sündmus Vibulahingu meeskonnaga – avasta Vibulahingu võlu ja loo unustamatuid mälestusi!

Suurepärane elamus Unibet kardikeskuses Laagris

Kui tahad päeva täis põnevust, siis võta suund Tallinna piiril Laagris asuvale Unibet kardikeskusele, kus on hea võimalus elada välja oma kihutamise vajadused ja minna paari sõbraga lõbusalt aega veetma. See on samuti suurepärane koht ettevõtte ürituste jaoks ning ägeda võistluse saab korraldada alates 8 inimesest kuni kasvõi 100ni välja.

Üha enam leiavad selle ägeda tegevuse ka naisterahvad ja naiste grupid omaette. Kuna need on maailmas number 1 kardid, siis nendega on turvaline ja lihtne sõita, millega saavad hakkama kõik. Rada on mõnusalt lai ning pakub meeldejääva elamuse. Oluline on aeg ette broneerida! Kogu varustus antakse kohapeal (kiiver, kombinesoon, kindad) ning muidugi ka head nõu, kuidas paremini sõita.

Lapsed saavad kasutada spetsiaalselt neile mõeldud karte, arvestades et sõitja minimaalne pikkus peab olema 130 cm. Erilist rõhku on pandud sõidumugavusele ja turvalisusele.

Tore võimalus on ka sõitu nautida kahekesi – paariskardiga. Turvaliseks sõiduks on need varustatud kahe rooli, turvakaare ja turvavöödega.

Kardikeskuses saab Grand Prix ja Mini GP pakettide raames võistelda ning aeg-ajalt korraldatakse erinevaid kampaaniaid, näiteks võidavad iga kuu kiireim mees ja naine Unibet Sports Bar´i auhinna.

Koosviibimiste jaoks on olemas privaatne peoruum.

Seega sea oma sammud Laagrisse, Pärnu mnt. 556a, teisele korrusele ja saa adrenaliinirohke elamus maailma ägedaimate kartidega!

Selleks, et olla kursis Unibet kardikeskuse toimetuste ja kampaaniatega, tasub jälgida neid Facebookis.

Lahingud värvikuulidega – SPK paintballiklubi pakub metsas põnevaid elamusi

Kui soovid tähistada sünnipäeva, poissmeeste pidu, korraldada meeldejäävat firmaüritust või lihtsalt nautida sõpradega aktiivset ja põnevat päeva looduses, siis vali paintballi metsaseiklus - üllata oma meeskonda või sõpru sõjamänguga, kus lähete (värvi)kuulirahe, tossupommide ja paugugranaatidega "vaenlase" tagalat vallutama.

Paintballiklubi SPK pakub unustamatuid elamusi, mis panevad proovile nii sinu füüsilised kui vaimsed võimed.

Paintball on meeskondadele mõeldud kaasahaarav ja arendav spordiala, kus mängijad peavad kiiresti hindama olukorda ja välja töötama strateegiaid, mis arendavad strateegilist mõtlemist ja planeerimisoskusi. Tahate pidada maha unustamatu poissmeestepeo? Valige paintballilahing - saate hiljem meenutada vanu häid aegu, kus külg külje kõrval kraavis luurel olite, üksteist lahingolukorras toetasite.

Paintballiklubi SPK korraldab Eestis paintballi lahinguid juba 20 aastat ning on selles vallas üks esimesi pakkujaid. Paintballilahingud on turvalised ning mänguväljale lubatakse alates 8. eluaastast. Korraga saab "lahingus" osaleda kuni 60 inimest. See sobib ka naistele. Paintballi lahinguid peetakse Männikul metsas, aga ka üle Eesti. Samuti on võimalik sobivate tingimuste korral kutsuda paintballi korraldajad külla, kes toovad kohale kogu vajaliku lahinguvarustuse.

Paintball nõuab osalejatelt kiiret liikumist, kükitamist, jooksmist ja püstijalu laskmist, mis kõik parandavad füüsilist vastupidavust. Täpne sihtimine ja laskmine parandavad käe-silma koordinatsiooni ning täpsust. Õpite säilitama rahu ja keskendumist ka pingelistes olukordades. Paintballi mäng kasvatab enesekindlust ja julgust, aidates mängijatel oma oskusi ja võimeid paremini tundma õppida ning julgustades neid raskustega silmitsi seisma.

Kui teil on mõte, kuidas üritus läbi viia, siis palun kirjutage meile ja kindlasti leiame teile sobiva variandi!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles