HINGEHINDA VÄÄRT? Austraalia kohvik küsib hommikusöögi eest lennupileti hinda

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Üks innukas toidunautleja oli hämmingus, kui hommikusöök ühes Austraalia kohvikus läks talle maksma lennupileti hinna.

Mark, kes jagab sotsiaalmeedias kohvikute arvustusi, külastas laupäeval koos oma sõbra Johniga Sydney kesklinnas asuvat kovikut Piña.

Nende söögid maksid kokku 143,55 dollarit ehk umbes 132 eurot. See sisaldas lisaks veel praemuna, avokaadot, peekonit, muna ja kolme kohvi ning nädalavahetuse lisatasu. Mehed tellisid ka kohviku populaarset rooga: 26-dollarilist congeed.

Selline arve on suurem kui Jetstari lennu hind Sydneyst Gold Coastile - lennupiletite hinnad algavad 132 dollarist. Euroopas saab sama raha eest heade pakkumiste korral teha suisa mitu lendu.

«Ma ei ründa kedagi hinnakujunduse või muu sellise pärast. Ma lihtsalt ütlen, et selle taldriku hind on 47 dollarit,» ütles Mark TikToki videos.

«Viiskümmend dollarit hommikusöögi eest, hullud ajad,» lisas ta.

Piña on populaarne hommiku- ja lõunasöögikoht, mis meelitab iga päev kohale nii palju inimesi, et neist tekib kohviku ukse taha looklev järjekord.

Mark kiitis kohviku toitu ja teenindust, hoolimata kõrgest hinnast ja sellest, et laua saamiseks tuli oodata 20 minutit.

«Kohv oli sensatsiooniline, see koht on kuradi hea,» ütles ta. «Mulle meeldib, kui koht on oma maine vääriline. See oli pagana imeline. Kohv oli piparmündine, hommikusöök oli üks parimaid, mida ma selle aasta jooksul söönud olen.»

Sotsiaalmeedia kasutajad lajatasid hommikusöögi arve üle, kusjuures paljud nõustusid, et 47 dollarit ühe hommikusöögi eest on ennekuulmatu, kirjutab Daily Mail.

Teised selgitasid, et noormehed einestasid kõrgklassi kohvikus ja kutsusid Marki üles külastama odavama söögi saamiseks kohvikuid teistes linnaosades.

@breakfastshirts Pina, Potts Point, Sydney #breakfastshirts ♬ original sound - Breakfast Shirts

Tagasi üles