PIINLIK Salaja puhkusele põrutanud naine jäi ülemusele haledalt vahele (1)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy

Naine, kes värbas oma identse kaksiku end tööl asendama, et salaja minna puhkusele, jäi ühe lihtsa põhjuse tõttu vahele.

Me kõik vajame töölt aeg-ajalt puhkust, kuid üldiselt tuleks oma tööandjaga ka arvestada. Tiktoki sisulooja Ari Chance seda ei teinud, kui ta üritas eelmisel kuul võtta paar vaba päeva – nimelt lükati ta puhkusetaotlus tagasi.

Tavaliselt oleks sellega asi lõppenud, kuid tänu identse kaksiku Noe'i abile mõtles Ari välja uue plaani, vahendab Unilad.

Nende ühise Tiktoki konto video põhjal läks Ari siiski puhkusele ning Noe asendas tööl, et puhkusel oleva kaksiku ülemus käsu eiramisest teada ei saaks.

Noe ilmus videos, kus ta näis sõitvat Ari töökohale. «Ma asendan oma kaksikõde tööl, kui ta on reisil, sest tema puhkusetaotlus lükati tagasi.»

«Jah, meil kõigil peaks sellistel eesmärkidel olema teisik,» lausus üks kommentaator.

Paljud Tiktoki kasutajad nõudsid uut infot, kuid selgus, et süžee ei läinud päris nii sujuvalt, nagu esialgu oli planeeritud. Ka ülemustel on Tiktok.

Sel kuul jagatud värskenduses postitas Ari video koos pealkirjaga: «Minu ülemus nägi videot, mille mu kaksikõde postitas, kui ta mind tööl asendas.»

Videos hoidis Ari kätt näo ees enne, kui ekraanile ilmus ülemuse e-kiri, mis matkis tema lubamatut käitumist.

E-kirjas kirjeldati Ari ja Noe skeemi kui kõrvakiilu Ari kolleegidele ja ettevõttele, lisades: «Teie teod ei kajasta mitte ainult halvasti teid ennast, vaid kahjustavad ka meie ettevõtte mainet. Selline protokolli ja viisakuse eiramine on ausalt öeldes šokeeriv ja seda ei sallita.».

@chance_twins WE MESSED UP 🥲🥲🥲🥲 @Chance Twins #fyp #twins #boss #work #greenscreen ♬ I Can Do It With a Broken Heart - Taylor Swift

Arit hoiatati ka, et igasugune edasine väärkäitumine toob kaasa tõsised tagajärjed, sealhulgas võimalikud distsiplinaarmeetmed.

Postitus üllatas fänne ja kuigi mõned jälgijad on kahtluse alla seadnud, kas e-kiri on tõeline, olid teised sillas ülemuse kasutatavast sõnavarast.

«Pettunud, tervitab, on minu uus lemmikallkiri,» kirjutas üks ülemuse allkirja kohta.

Tagasi üles