Parimad ideed puhkuseks Saaremaal!

Copy
Foto: Shutterstock

Seikle nagu muiste või tee loomadele pai Asva viikingikülas

Kes meist poleks puutunud kokku romantiliste piltidega viikingitest kui muistsetest Põhjala kangelastest! Nüüd on Saaremaa viikingid end sisse seadnud põlisesse viikingite kantsi Asva muinaslinnuse veerel, kus on maid haritud ja sõdu peetud juba pronksiajast saati. Siin on temaatilised tegevused põimitud tänapäevaste atraktsioonidega ja rohkelt toimetamist jagub igas vanuses viikingile.

Siinses Asva viikingikülas saad lihvida oma oskuseid nii vibulaskmises ja kirveviskamises kui ka vahvates osavusmängudes. Sepikojas võid katsetada sepatööd ning Emandakojas kaasa lüüa töötubades.

Iga viiking oli seikleja, just seepärast on ka siin kõrgseikluspark, kus elamus on garanteeritud nii põlvepikkustele algajatele kui ka juba kogenud viikingitele. Ligi 12 meetri kõrgusel ootavad vallutamist rohkem kui 50 turnimismängu neljal erineval tasandil ning üle 100 meetri pikkune vägev õhusõit.

Viikingiküla looma- ja linnupark ning ratsaretk lähedalasuvas Asva hobusekasvatuses garanteerivad põneva elamuse.

Saaremaa viikingisuve sündmuste avalöögi annab 15. juunil võimas avatav Guidio audiolavastus, mis annab suurepärase võimaluse minna Asva pronksiajastu radadele. Igal laupäeval ootab sind teemakohane tegevus ning pühapäeva hommikuti kokkame ning tegeleme koos kõige väiksematega viikingitega.

Igapäevaselt on avatud Asva viikingiküla Odrakoda, kus saab nautid ajaloolisi maitseid, vaadata Asva lugu tutvustavat filmi ja näitust, ning kälastada meie meenepoodi.

Viikingiküla suvesündmuste kava muudkui täieneb, täpsema info saad SIIT

Tule puhka sel suvel uues harukordselt kaunis paigas!

Sel suvel avab Saaremaal Panga pankrannikul oma uksed ainulaadne Kliff Butiik Majutus & Restoran. See on koht, kus looduslik ilu kohtub kaasaegse disaini ja kulinaarsete naudingutega, pakkudes meeldejäävaid elamusi igale külastajale.

Ainulaadne asukoht

Kliff Butiik Majutus asub Saaremaa põhjarannikul, kus puhuvad nii meretuuled kui leiab ka vaikuse kesk kadakaid. Siit avanevad hingematvad vaated merele, mida saab nautida nii päikesetõusu kui ka -loojangu ajal. Lisaks pakub Kliffi privaatne rand eraldatust ja intiimsust, võimaldades täielikku lõõgastust.

Kõigi mugavustega majutus

Kliffis on erinevaid majutusvõimalusi kuni 60 inimesele. Valida saab mõnusate peamaja tubade, merevaatega peremajade, perekämpingute ja imearmsa aidatoa vahel.

Peamajas on kokku viis tuba, kus on olemas privaatne dušš, WC ning WiFi. Samuti on majal ühiskasutatav merevaatega terrass. Kolm tuba viiest on peretoad, kus on mõnusalt ruumi kolmele kuni neljale inimesele, ja kaks on tavatuba, mis on mõeldud kahele inimesele. Suurematele seltskondadele sobivad hästi aga peremajad, kus on ruumi kuni kuuele inimesele.

Veel on Kliffil hubane kämpingute ala, kus seisab viis kaunist perekämpingut. Perekämpingud on kahetoalised, kummaski toas kaks voodit. Need on suurepärane valik seltskonnale, kes tahab nautida suuremat looduslähedust.

Aidatuba Turteltuvi ootab aga privaatsust hindavaid tuvikesi, et üheskoos lõõgastuda. Aidatuba asub eraldi sissepääsuga majas ja on ühetoaline. Toas on üks kaheinimesevoodi, kuid soovi korral on ka sinna võimalik lisada kaks lisavoodit.

Majutuse hinnas on maitsev hommikusöök Kliffi restoranis, parkimine ja WiFi.

Lisaks majutusele on Kliffis erinevaid tegevusi nii suurtele kui ka väikestele. Pere kõige pisemad saavad näiteks lustida suurel mängualal, kus katus neid päikese ja vihma eest kaitseb.

Mõnusad maitseelamused

Lisaks majutusele ootavad Kliffi külastajaid ees ka suurepärased maitseelamused. Restoran Kliff on väike ja hubane paik, kust avaneb maaliline vaade merele. Restorani juhib Saaremaa üks hinnatumaid peakokki Ott Raud, kes on kokku pannud mitmekülgse menüü. Pakutakse nii suvist kerget einet kui ka toekamat praadi Valjala Seppade poolt ehitatud BBQ-ahjust. Maitsed on puhtad ja värsked, väärtustades toorainet. Ka pere pisematele on põnev valik ja tasuta suur mänguala, kus leidub tegevust kõigile.

Kõiki hõrgutisi on võimalik nautida restorani kahel terrassil. Valida saab merepoolse imeilusa istumisala ja meretuule eest varjatud hooviterrassi vahel.

Restorani kõrval on avatud ka merevaatega tänavatoiduala, kust leiab igaüks endale midagi huvitavat ja meelepärast.

Planeeri oma puhkus Saaremaal juba täna!

Vaata lähemalt:

Pidula Forell: Puhas loodus, kaunis keskkond ja värske kalapüük Saaremaa südames

Pidula Forell on koht, kus kohtuvad loodus ja rahu. Saaremaa kaunis keskkond, veskitiik ja kristallselged allikad loovad ideaalse paiga lõõgastumiseks ja elamuste nautimiseks. Pidula Forelli külastades avastad tõelise paradiisi, kus puhas loodus ja kvaliteetne kohalik tooraine ühinevad unustamatuks kogemuseks.

Majutust pakuvad mitmed hubased majakesed, mis asuvad otse looduse rüpes. Siin saad ärgata linnulaulu saatel ja nautida hommikukohvi vaatega veskitiigile. Iga majutuskoht on loodud pakkuma mugavust ja rahu, võimaldades külastajatel täielikult lõõgastuda ja nautida Saaremaa imelist loodust.

Pidula Forelli üks peamisi tõmbenumbreid on kalapüük. Veskitiigist saad ise püüda forelli, mis on suurepärane võimalus nii kogenud kalameestele kui ka algajatele. Kalapüük Pidula Forellis ei ole pelgalt tegevus, vaid tõeline elamus. Sinu püütud kalast valmistatakse kohapeal värske ja hõrk kalaroog.

Pidula Forelli kalakohvik pakub mitmekesist menüüd, kus peaosa mängivad kohalikud toorained ja värske kala. Iga roog on valmistatud suure hoole ja armastusega just Sulle, et pakkuda parimat maitsekogemust. Kohvik on koht, kus maitsed kohtuvad ja toiduelamus muutub unustamatuks.

Lisaks kalapüügile ja maitsvale toidule pakub Pidula Forell mitmeid aktiivseid tegevusi. Olgu Sul plaanis meeskonna suvepäevad, ettevõtte tähtpäev või asjalik meeskonnakoolitus, Pidula Forell pakub selleks ideaalset keskkonda. Kujuta ennast sõprade või kolleegidega seiklemas sillerdava mere ääres ja päeva lõpuks nautimas mõnusat suveõhtut kuskil kaugel maanurgas koos sõprade naeru ja meeldiva seltskonnaga. Aitame Sul korraldada meeldejääva ja vahva ürituse kauni looduse keskel, püüdes maitsvat vikerforelli ja nautides erinevaid meeskonnamänge.

Tegevusi leiab siin nii väike mänguhuviline kui ka suur seiklusjanuline. Peale mõnusat päeva kulub ära üks ütlemata kena soe saun ja värskendav suplus karges tiigivees. Saunavalikus on klassikaline puuküttega kadakasaun, kümblustünn ja eksootiline saare saun – hüva leil on garanteeritud!

Seiklushimulistele pakume paintballi, kus meeskondlik lahingumäng pakub põnevust igas eas ja füüsilises vormis mängijatele. Peale mängu saab nautida maitsvat einet kalakohvikus ja lõõgastuda meie saunades. Aktiivsed külastajad leiavad tegevust ka tenniseväljakul, kus on võimalik mängida tennist, korvpalli või jalgpalli. Lisaks on liivaplatsiga võrkpalli- ja sulgpalliväljakud, kus saab korraldada turniire või spordipäevi.

Kõige mõnusam on meie tiigil teha üks väike tiir kanuu või aerupaadiga, nautides Saaremaa kaunist loodust. Samuti pakume võimalust matkata põnevatel matkaradadel jalgsi või ratastega, avastades ümbruskonna rikkalikku floorat ja faunat. Lastele on mänguväljak ja võimalus külastada meie küülikute pesakonda, kes on alati rõõmsad väikese maiuspala üle.

Pidula Forell on ideaalne sihtkoht kõigile, kes armastavad looduses seigelda. Kui plaanid külastada Saaremaad, peaks Pidula Forell olema kindlasti Sinu reisiplaanis. Siin ootavad Sind puhas loodus, kaunis keskkond, värske kalapüük ja unustamatud elamused. Tule ja avasta Pidula Forelli võlud – koht, kus loodus ja elu saavad üheks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles