USKUMATU PETTUS Itaaliasse reisinud turist sai lubatud merevaate asemel hoopis midagi muud

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Itaaliasse maalilise vaatega toa broneerinud argentiinlanna, kes maksis  hotellitoa eest terve varanduse, oli šokeeritud, kui avastas, et ta oli korralikult petta saanud.

«Ma tunnen, et mind peteti,» kirjutas Clarisa Murgia TikTokis jagatud videoklipi pealkirjas. Videot on vaadatud üle 3,1 miljoni korra.

Kuna öömaja veebilehel nähtud pildid olid igati idüllilised, otsustas naine imekauni merevaate eest lisaraha maksta. Kuurorti, mille täpset asukohta videos ei avaldata, reklaamiti kui elu puhkust, vahendab New York Post.

Kui sisulooja aga tuppa jõudis, avastas ta, et niinimetatud merevaade oli tegelikult vaid üks pilt. Kui kaamera pildile lähemale pöörab, selgub, et meri ei ole kaugeltki meri, vaid plakat lagunenud väljanägemisega hoonel.

«Keegi pole mind kunagi varem niimoodi petnud,» tunnistas naine videoklipis.

Kommenteerijatele pakkus video muidugi palju nalja. «Minu pettis hetkeks täitsa ära,» lõõbiti kommentaarides. Paljud naljatlesid, et kuulutuses tehniliselt siiski ei valetatud: merevaate naine sai, lihtsalt mitte päris sellise, nagu ta oli seda soovinud.

Vaata allolevast videost Itaalia majutusasutuse «eepilist» merevaadet!

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada - Kosovo inefi

Tagasi üles