Mida teha Pärnumaal?

Foto: Shutterstock

Hestia Hotel Strand - unustamatud suveseiklused Pärnus!

Kindlasti oled kuulnud, et Pärnu on Eesti suvepealinn - koht, kus kohtuvad loodus, rand ja linnamelu, pakkudes lõputuid võimalusi suve nautimiseks. Hestia Hotel Strand ootab sind, et pakkuda unustamatuid hetki ja tõelist puhkuseküllust!

Terve suvi on Pärnus täidetud paljude kultuuriürituste ja festivalidega, mis toovad linna erilise energia. Hestia Hotel Strand on ideaalne peatuspaik, et kogeda seda kõike pikemalt. Kujuta ette - päikesepaistelised päevad rannas, kultuuri täis jalutuskäigud linnas ning mugav hotell, mis on kiviviske kaugusel rannast ja linnamelust.

Hotelli merevaatega toad, mis pakuvad imelisi päikseloojanguid, on parim koht, kus pärast seiklusrohket päeva mõtteid koguda ja uueks päevaks valmistuda. Päevale saab hoo sisse anda vee- ja saunaspaas, kus sind ootavad erinevad saunad ja veemõnud. Soome saunast kuni mullivannini ja värskendava tünnini - iga hetk spaas toob uue energialaengu ja rahulolu.

Hestia Hotel Strandis me hindame head toitu. Meie rikkaliku valikuga hommikusöök pakub suurepärase alguse päevale. Strand resto, pakub palju kohalikku, luues roogasid, mis rõõmustavad igat maitsemeelt.

Mis saaks olla maagilisem kui tähistada oma erilisi hetki Pärnus? Hestia Hotel Strand pakub täiuslikke võimalusi unustamatute sündmuste korraldamiseks. Meie avarad ja hubased ruumid loovad ideaalse atmosfääri sünnipäevadeks ja pulmadeks. Erilise elamuse tagab maja viiendal korrusel asuv panoraamvaatega saal, kust avaneb imeline vaade Pärnu lahele.

Astume vastutustundlikke samme keskkonna hoidmiseks. Oleme uhked Green Key keskkonnamärgise omanikud, mis tõendab meie pühendumust keskkonnasäästlikkusele ja jätkusuutlikule tulevikule.

Tule ja koge Hestia Hotel Strandi külalislahkust, mugavust ja mitmekesiseid võimalusi. Naudi suve täie hooga ja loo unustamatuid mälestusi meie juures!

Päev täis rõõmu ja seiklusi Lotte Mängustuudios Hestia Hotel Strandis!

Hestia Hotel Strandis peitub tõeline pärl – Lotte Mängustuudio. See on elamuskeskus nii maailma avastavatele lastele kui ka uudishimulikele täiskasvanutele.

Lotte Mängustuudios saad sukelduda sinisesse pallimerre, proovida vasaraheidet või end proovile panna tõukeratta võidusõidus. Piknikualal ootavad võrkkiiged, maitsvad pärlijäätised, mängud ja magava lohe koobas, mis pakuvad lõputult rõõmu. Filmistuudios saad luua multifilme, lisada neile muusikat ja etendada varjuteatrit - iga hetk on täis loovust ja põnevust.

Lotte Mängustuudio on ka ideaalne koht sünnipäevade pidamiseks. Eripaketid sisaldavad kolm tundi mänguala kasutamist, pakkudes unustamatut mängurõõmu ja maitsvaid sööke. See on koht, kus iga sünnipäev muutub tõeliseks seikluseks.

Kui oled Pärnumaal perega Lottemaad külastamas, siis Lotte Mängustuudio on suurepärane sissejuhatus või hoopis jätk sellele seiklusele, pakkudes veelgi rohkem Lotte maailmast inspireeritud tegevusi ja rõõmu.

Lotte Mängustuudio kutsub sind avastama lõputuid võimalusi ja rõõmu. Oodates sind ja sinu peret Hestia Hotel Strandis, lubame, et iga hetk on Lotte Mängustuudios täis naeru, loovust ja põnevust.

Tule ja loo oma seiklus juba täna - Lotte Mängustuudio ootab!

Pärnu suve võlud ja Endla Teatri maagia

Kujuta ette, et jalutad mööda Pärnu võluvaid tänavaid, kus õrn suvetuul paitab su nahka ja päikesekiired peegelduvad sillerdavas merevees. See on suvine Pärnu, linn, mis pakub imelisi randu, lopsakat loodust ja varjatud aardeid, mida avastada. Kuid suve üheks pärliks jääb alati Endla Teater – koht, kus maagia ärkab ellu igal teatriõhtul.

Endla Teater on midagi enamat kui lihtsalt koht, kus vaadata etendusi. See on koht, kus lugude võlu ja näitlejate kirg loovad elamusi, mis puudutavad südant ja jäävad kauaks meelde. Kujuta ette, et istud teatrisaalis, tuled kustuvad ja laval algab etendus, mis viib sind teise maailma. See on tunne, mida lihtsalt peab kogema.

Sel suvel ootab sind Endlas rikkalik repertuaar. Alustame suvehooaega 1. juunil pöörase prantsuse komöödiaga „Richard III tagasitulek kell 9.24 saabuva rongiga“, mis toob suveõhtutesse humoorikat suhtesegadust ja ootamatuid keerdkäike. Juunis mängime vaid viiel õhtul monodraamat „Inimese hääl“, kus peaosas on Pariisis elav näitlejanna Ene Rämmeld, pakkudes elulist kaasaelamist naisele, kelle suhe on purunenud.

Muusikaline lavalugu „Lillemüüjatel hakkas külm“ viib sind Pärnu legendaarsesse lilleturgu, tuues lavale vävikaid ja südamlikke hetki ja nostalgiat. Itaalia kirge ja adrenaliini pakub suurteos „Rocco ja tema vennad“, ning tükk ehedat suve ootab publikut Küünis lavastuses „25°C ja päike“. Mängukavast leiab veel palju hinnatud lavalugusid, sealhulgas „Mäeküla piimamees“, „Helluse keeles“, „Mullingari kandis“, „Langev täht“, „Linda Vista“ ja „Tõde ja õigus V“.

Suve lõpetab Endla Teater suurejooneliselt 31. augustil, kui avame pidulikult oma 114. hooaja. Tule ja naudi erilist peoelamust koos Endla DJ'de ning ansamblitega Meelik ja Trad.Attack! See on unustamatu õhtu, mis mahutab piiratud arvu kultuurseid pidulisi, kes kõik saavad osa värskendavast vaibist ja suurepärasest muusikast.

Ära lase sellel suvel mööduda ilma Endla Teatri võlusid kogemata. Tule ja saa osa elamustest, mis rikastavad su hinge ja pakuvad unustamatuid hetki. Pärnu suvi ja Endla Teater – ideaalne kooslus, mis ootab sind!

Suvine Pärnu kutsub! Tule ja veeda mõnus puhkus stiilses ja hubases Pärnu Rannahotellis

Suvepealinn Pärnu on suvitajate lemmikpaik. Merevaated, kaunis loodus ja suveüritused, toovad igal aastal Pärnusse tuhandeid välis-ja siseturiste. Miks mitte veeta tänavune puhkus väärika ajalooga Pärnu Rannahotellis, mis pakub lisaks silmailule ka suurepäraseid maitseelamusi ja lõõgastavaid päevaspaa teenuseid.

Pärnu Rannahotell on läbi aegade olnud Pärnu arhitektuuripärl, mis avas uksed juba 1937. aastal, olles kogu tollase Põhja-Euroopa üks luksuslikumaid hotelle. Tänasega on Rannahotell uhkelt oma staatust säilitanud ja pakub laias valikus tube ja sviite nii peredele, paaridele, äri- kui sooloreisijatele. Valida saab nii mere-, pargi-, kui panoraamvaatega tubade, peretubade ja sviitide vahel – kõik toad on ainulaadsed, just nagu hotelli külalised.

Rannahotelli merevaatega restoran jälgib samuti 1930-ndate glamuuri ja pakub külastajatele maailmatasemel hõrku Skandinaavialikku kööki. Restorani terassil saab nautida päiksetõuse- ja loojanguid ning erinevaid kontserdielamusi. 4. juulil on esinema tulemas Hendrik Sal-Saller ja 9. augustil Liis Lemsalu. Restorani menüüga saab tutvuda SIIN.

Lisaks maitseelamustele, saab Rannahotellis nautida ka lõõgastavaid iluprotseduure. Valikus on näo- ja kehahoolitsused, massaažid, maniküür ja pediküür.

Hotellis saab pidada ka konverentse ja eraüritusi – sünnipäevadest pulmadeni. Saadaval on erineva suurusega konverentsiruumid, mis mahutavad kuni 100 inimest. Asukoha poolest on Rannahotell suurepäraseks kohtumispaigaks näiteks Läti äripartneritega kohtumiseks – Tallinnast ja Riiast on Pärnusse ju peaaegu sama pikk teekond!

Olgu tegu mõnepäevase väljasõiduga, sünnipäeva või ärikohtumisega, tule ja veeda mõnusalt aega stiilses ja privaatses Pärnu Rannahotellis. Soovid teha erilist kingitust? Selleks on võimalik soetada ka hotelli kinkekaart.

Tutvu lähemalt: www.rannahotell.ee

Farm, kus nii väikesed kui ka suured loomasõbrad saavad eemalduda linnakärast ja kogeda unustamatuid emotsioone! 

Pehme karvkatte ja armsa välimuse poolest tuntud alpakadega on võimalik tutvust teha just Pärnumaal Ares asuvas Alpakafarmis.

Lisaks alpakadele on farmis ka teisi toredaid loomi nagu uudishimulikud laamad, guanakod, kitsed, minilambad, küülikud ja merisead. Lisaväärtust annavad kogenud giidid, kes on alati valmis vastama küsimustele ning rääkima põnevaid lugusid loomade igapäevaelust ja käitumisharjumustest.

Pehmust ja soojust täis farmipoest leiab kvaliteetseid tooteid nii kohalike farmiloomade villast kui ka Peruu käsitööd. Veel saab endale soetada farmiloomade piltidega suveniire, et ka hiljem külastust meenutada.

Suvekuudel on farm avatud iga päev kell 10-18, seega saab iga külastaja tulla omale sobival ajal. Olgu see siis ettevõtte suvepäev, klassiekskursioon või lihtsalt mõnus perekondlik väljasõit- hariv päev täis armsaid loomi ja emotsioone on garanteeritud!

Farmi uudiste ja tegemistega tasub kursis olla Facebookis ja Alpakafarmi kodulehel!

Kohtumiseni Alpakafarmis!

Sel suvel puhka mugavalt otse keset loodust

Kas hing ihkab looduse keskele, et kogeda kõike, mida suvel pakkuda on? Metsik metsamaja on koht, kus linnakära unustada ja looduse rütmis hingata. Eemal argipäevast, Pärnumaa metsade privaatsusesse peidetud metsamaja pakub metsiku looduse kogemusi kodusest mugavusest lahkumata.

Metsikus ei ole televiisorit ega wifit, teisi puhkajaid ega naabreid, linnakära ega liiklusmüra, seinasuurusest aknast avaneb vaade otse metsikule loodusele. Ja metsloomad on maja läheduses tõesti tihedad külalised, puhkuse jooksul võid näha kitsepaari õhtust päikest nautimas, rebast saagijahil jooksmas või põdrapulli puude varjus laisalt lesimas.

Siin saad nautida romantilist puhkust kahekesi, loodusseiklusi koos perega või saunaõhtut sõpradega. Pärast pikemaid metsaseiklusi on mõnus keha ja meelt turgutada saunaleiliga. Eestis toodetud Iglucraft sauna leilikogemus on iga saunasõbra jaoks tõeline elamus. Saunaelamusele paneb punkti kohaliku ürditalu saunatee ning aroomiteraapia pärnaõielõhnaliste pesuvahenditega, mis samuti kohalikku päritolu.

Majast leiad kõik vajaliku, et tunda end koduselt ja mugavalt. Esimesel korrusel paiknevad esik, hubane elutuba, vannituba ja hästivarustatud köök. Külastajate kasutuses on keraamiline grill, ahi, pliit, väike külmkapp sügavkülmaga ning kõik vajalikud köögitarvikud. Magamistoast maja teisel korrusel avaneb võrratu vaade läbi kahe katuseakna. Elutoa diivan avaneb voodiks, mahutades samuti kaks ööbijat. Lisaks on Metsikus alati oodatud ka neljajalgsed pereliikmed.

Kui üks koht Eestimaal saab olla täielikult privaatne, siis Metsik metsmaja seda on. Neli inimest mahutav hubane metsamaja pakub privaatsust ja rahu ning looduse võlu ja seda vaid 30 minutilise autosõidu kaugusel Pärnu kesklinnast. Broneeri peatumine elamuseks ja koge metsikut Eestit.

Metsiku tegemiste ja pakkumistega saab kursis olla:
 
Kodulehel www.metsik.eu
Copy
Tagasi üles