Mida seiklusterohket teha Valgamaal?

Copy
Foto: Lossispaa Wagenküll

Wagenküll Lossispaa esitleb: Taagepera lossi võlupark „Alice Imedemaal“

Viljandist 40-minutilise autosõidu kaugusel asuva Taagepera lossi pargis avaneb 28. juunil ainulaadne muinasjutuline teemapark „Alice Imedemaal“.

Maailmakuulsast Lewis Carrolli lasteloost inspiratsiooni saanud pargis avab uksed tõeline võluriik koos tuhandete lillede, värvilise võlumetsa, kümnete temaatiliste skulptuuride ja hiigelsuurte installatsioonidega. Rohkelt üllatusi ja avastamisrõõmu jagub nii lastele, vanematele kui ka vanavanematele.

Lossi muljetavaldavast 42meetrisest tornist saab kunstnik Helina Toateri võlupintsli abil romantikute ja unistajate meelispaik: iga torni korrus jutustab lossiga seotud lugu ja avab nurgakese müstilisest võlumaailmast.

Maitsva suvemenüüga ootab pargi külastajaid kohvik Alice, aga külalistele on avatud ka lossis asuv mitmekesise menüüga restoran Wagenküll. Piletid lilleparki on taskukohased ja parkimine tasuta.

Kui võlupargi külastus ette võtta, tasub nautida ka luksuslikku spaa- ja saunakeskust, kus paikneb viis erinevat sauna, õdusad veesilmad ja päikeseterrassiga välibassein. Spaa „menüüs“ on valikus erinevad keha-, näo- ja vannihoolitsused ning massaažid.

Kõige mugavam on jääda pärast pargi ja spaakülastust lossihotelli ka ööbima. Lossi peamajas on ajaloolise hõnguga, igati kaasaegsetele nõuetele vastavad toad ja sviidid ning pargimaja moodsatest tubadest avaneb hunnitu vaade lossile. Hooned on omavahel ühendatud maa-aluse tunnel-galeriiga, kust on mugav hommikumantlis otse spaasse jalutada.

Muinasjutuline Taagepera loss on Skandinaaviamaade kauneim juugendehitis, millele lisab sel suvel unikaalse lisaväärtuse juuni lõpus avanev võlupark, kus Imedemaa ilu saab nautida septembri keskpaigani. Tulge kogu perega ja veetke suvist kvaliteetaega Taagepera imelises lossiaias!

 

Copy
Tagasi üles