Mida teha Läänemaal?

Foto: Shutterstock

Haapsalu: Romantiline linn, kus ajalugu, loodus ja lõõgastus sulanduvad!

Tere tulemast Hestia Hotel Haapsalu Spa'sse, kus ajalooline võlu ja looduslik rikkus loovad unustamatuid hetki. Meie asukoht Haapsalu ajaloolises linnas kutsub sind avastama puhkuse võimalusi, mis toovad rõõmu nii kehale kui ka hingele.

Haapsalu on tuntud oma ainulaadse ravimuda poolest, mis on olnud aastakümneid tervise ja heaolu allikaks külastajatele üle maailma. Hestia Hotel Haapsalu Spa jätkab selle traditsiooni väärtustamist, pakkudes sulle võimalust nautida tõhusaid hoolitsusi kohaliku ravimudaga. Meie heaoluspaa hoolikalt valitud hoolitsused, alates klassikalisest massaažist kuni näohoolitsusteni, on loodud spetsiaalselt sinu heaolu silmas pidades, kasutades ära ravimuda tervendavat jõudu. Ka meie aurusaunas on võimalik teha mudamaski, mis sügavpuhastab ja niisutab su näonahka.

Kujutle end lõõgastumas saunas, nautides samal ajal vaadet Väiksele Viigile - Hestia Hotel Haapsalu Spa pakub sulle just sellist võimalust. Meie saunad pakuvad mitte ainult traditsioonilist saunakogemust, vaid ka võimalust imetleda romantilisi vaateid.

Haapsalu ise on tuntud oma romantilise õhkkonna ja ilusate vaadete poolest. Hestia Hotel Haapsalu Spa on ideaalne koht puhkuseks, kui soovid nautida linna võlusid ning imetleda päikeseloojangut nii hotellitoast kui ka meie Blu Holm restost.

Meie majutusvõimalused on mitmekülgsed, alates economy tubadest kuni luksuslike deluxe tubadeni, kus avanevad vaated merele ja Väikesele Viigile. Lisaks pakume laia valikut lõõgastavaid tegevusi, sealhulgas näojoogat ja pilatese treeninguid, ning võimalust rentida elektritõukerattaid või jalgrattaid.

Sinu puhkus saab Hestia Hotel Haapsalu Spa's täiesti uue tähenduse, kus iga hetk on täis romantikat ja meeldejäävaid elamusi - tule ja veendu selles ise!

Tiny Marienholm - Eesti kõige romantilisem majutus idüllilises Haapsalus

Haapsalut tuntakse ilusa mereäärse promenaadi, ajaloolise Haapsalu lossi ja kuurortlike võimaluste poolest. Koht, kus korraldatakse regulaarselt erinevaid kultuuri- ja muusikafestivale. Haapsalu on koht romantikutele!

Kui plaanite Haapsalus ka ööbida ja tõeliselt hästi välja puhata, siis on teile loodud unikaalne peatumispaik, mille sarnast teist Eestis ei ole.

Tiny Marienholmi näol on kindlasti tegemist Eesti kõige mereäärseima majutusega, mis asub merest kõigest kiviviske kaugusel. Jah, see on päriselt ka kiviviske kaugusel, sest meri on vaid 10 meetri kaugusel. See on koht looduskaunis Marienholmi poolsaare alguses Suure Viigi ääres, kus loodus on toodud teile otse tuppa. Mitmekülgne taimestik ja erinevad põnevad linnuliigid pakuvad vaate- ja kuuldemängu igale külalisele.

Tiny Marienholmi külalistel on võimalus valida kolme erineva majutuse vahel. Lux minivilla, minivilla või peegelmaja. Kõik on sisult sama planeeringuga ja varustatud kõige olulisega, et teie peatus oleks puhkuse nime väärt. Kõikides majades on olemas kööginurk, kus endale valmistada näiteks kosutav hommikusöök, mida terrassil päikesetõusul nautida. Kõik majad on varustatud suure ja mugava voodiga ning kõigis on pimendavad kardinad. Lisaks saabumisel leiate ka Hea Une pakikese koos kõrvatroppide, silmaklappide ja praktiliste soovitustega unenõustaja Kene Vernikult, kuidas ise igapäevaselt unekvaliteeti soodustada.

Lux minivillal on lisaks kamin, mis lisab hubasust ja privaatne saunamaja, kus tervist turgutada.

Peegelmajad on peegelklaasidega, pakkudes fassaadil kirgast peegelmängu ja täielikku privaatsust, samas kui minivillad on kaunite tumedate toonklaasidega, lastes looduse värvid ja valguse elavalt otse tuppa.

Olgugi, et Tiny Marienholm asub justkui keset loodust, siis Haapsalu kesklinn jääb vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele, kus asuvad kaunid kohvikud, promenaad, Kuursaal, sportimisvõimalused ja erinevad butiigid poodlemiseks. Ka on võimalus oma jalavaeva vähendada Bolt tõuksidega või autoga, sest autoparkla asub majade kõrval.

Minge jälgige instagramis tinymarienholm, vaadake rohkem informatsiooni kodulehelt ja broneerige unustamatu puhkus Haapsalus!

Rahustavad merevaated ja puhkus Fra Mare Thalasso SPAs Haapsalus pakub unustamatuid hetki

Kui soovid veeta mõnusat suvepuhkust, siis vali puhkuseks Haapsalu Fra Mare Thalasso Spa. Me pakume nii tavamajutust kui erinevaid puhkusepakette paaridele, pensionäridele, peredele ja sõpruskondadele.

Kujutle, et saad koos kallite inimestega veeta aega imekaunis mereäärses kuurortlinnas tehes mida iganes Sa oma parima puhkuse ajal teha soovid, lisaks hoolitseme Sinu soovil ka Su tervise eest pakkudes rikkalikku hoolitsuste valikut.

Fra Mare Thalasso Spaa Day Spaa keskuses on kuus sauna, sise- ja välibassein ning avar jacuzzi, mis kõik loovad ideaalse atmosfääri lõõgastumiseks ja mõnusaks ajaveetmiseks.

Spaakeskus pakub avastamisrõõmu - mullu avati spaas Tervendav Joogamaja, kus saab osaleda igapäevastel virtuaaljooga ja seljajooga sessioonidel, mis õpetavad turvaliselt vabastama seljapingeid või venitama oma keha. Seljajooga sobib igas vanuses ja soost inimesele, sest treeningud sisaldavad nii lihaste tugevdamise, kudede elastsuse kui ka lülisamba liikuvuse taastamise elemente.

Pakume ka mõnusaid jooga nädalavahetusi! Ajasta oma puhkus selliselt, et saad ennast väestada kundalini jooga, Pilatese või ka ajurveeda pakettidega, osaleda häälejooga, näojooga ja Osho meditatsiooni tundides. Või liitu erinevate õpetajate juhendamisel toimuvate põnevate joogaüritustega.

Fra Mares on eraldi mõeldud ka pensionäridele. Neile sobib tervist taastav viiest ööst algav pakett. Massaažisõpradele on kokku pandud massaažipakett ning loodusravi austajatele Skandinaavias ainulaadne mudaravi või mudamähiseid sisaldav kuurortravi pakett!

Fra Mare pakub mitmekesist hoolitsuste valikut, millest leiab endale sobiva nii traditsiooniliste hoolitsuste kui ka heaolu ning iluhoolitsuste soovija. Vali endale sobiv hoolitsus välja ning broneeri see kindlasti ette.

Lisategevustena on spaa läheduses Haapsalu Padel ja Haapsalu Seikluskeskus ning linnas mitmed muuseumid, näiteks Iloni Imedemaa. Haapsalu vanalinna võluv ajalooline õhkkonda kutsub avastama hubaseid kohvikuid ja restorane ning põnevaid poekesi. Lisaks toimub Haapsalus hulgaliselt erinevaid suveüritusi, mis sobivad nii elavama puhkuse armastajatele kui ka neile, kes eelistavad rahulikumat ajaviidet. Nauditavad jalutuskäigud Paralepa metsas või rannas ning Haapsalu promenaadil lubavad nautida looduse ilu. Kingi lõõgastav ja elustav suvepuhkus endale, lastele ning eakatele pereliikmetele. Puhkuse broneerimiseks kasuta Fra Mare uut broneerimiskeskkonda

Tere tulemast imelisse Fra Maresse!

Ainulaadselt meelelise vaatega hotell 

Haapsalus promenaadi ääres asuv hotell Promenaadi on kõige mereäärsem hotell Eestis. Selle akendest avaneb merevaade, mis on isegi Eesti kui mereriigi kohta ainulaadne.

Majutuskohas on 35 tuba, enamik neist rõdu ja kauni merevaatega. Hotelli merepoolsetel rõdudel on möbleeritud terrassid, kus saab nautida päikesetõusu või vaadata õhtust lindude toimetamist merel. Esimese korruse tubade rõdult pääseb otse promenaadile. Kõikides merevaatega tubades on pimendavad kardinad ja väike külmkapp.

Ratastooliga inimestele on hotell ligipääsetav. Kaasa võib võtta ka lemmiklooma, selles hotellis on ta teretulnud.

La Casa baar ja sushi restoran mahutavad korraga 60 külastajat. Restorani juurde kuuluval suveterrassil saab päikest ja häid jooke nautida 40 puhkajat. Toidud ja joogid sobivad ideaalselt maalilise maastikuga. Mõeldud on ka kõige väiksemate peale: kohe kõrval on suur ja roheline laste mängupark.

Tule, naudi väikest kohvihetke ja kokteili või tähista mõnd olulist sündmust koos sõprade ja perega.

Haapsalu külastamiseks on palju põhjuseid. Kuurortlinn on muutunud populaarseks kultuurisündmuste pealinnaks, kus pea igal nädalavahetusel toimub mõni kontsert või festival.

Samuti on Haapsalu ja selle ümbrus tuntud linnuvaatlejate paradiisina, sest siinne piirkond on üks parimaid linnuvaatluspaiku Eestis ja kogu Euroopas. Lindude ränne toimub eeskätt kevadel aprillist maini ning sügisel septembris ja oktoobris. Seega on koht ideaalne loodusfotograafidele, linnuvaatlejatele ja -uurijatele kõikjalt Euroopast.

Copy
Tagasi üles