Haigestunud lapse ema aidanud lennusaatja lahke žest sulatab südameid

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Lennusaatja
Lennusaatja Foto: Shutterstock

Väike heategu võib muuta kellegi elu nii palju paremaks. Üks ema meenutas hetke, mida peab siiani kõige lahkemaks asjaks, mida keegi tema heaks teinud on. 

Raskete ja süngete uudiste vahel torkavad heateod eriti silma. Üks lennusaatja tegi veidi rohkem, kui tema tööjuhend ja kohustused ette näevad, kuid puges sellega igaveseks ühe hädas oleva ema südamesse. 

Nicole Cliffe rääkis, kuidas ükskord lennureisil tema laps ootamatult haigestus. Kuna lennuki iste määrdus, pidi lennuk tagasi lennujaama pöörduma, et see asendada. «Ja siis ma seisin seal kõigi kaasreisijate vihkavate pilkude all, laps süles. Mu riided olid määrdunud, olemine õnnetu ja lapsest kahju. Püüdsin ennast tite puhastuslappidega viisakamaks teha, aga eriti see ei õnnestunud.» 

Tema päästeingliks osutus stjuuardess, kes võttis lapse endale sülle, sikutas oma pagasist välja joogapüksid ja andis need emale, et ta saaks puhtad riided selga. Lennusaatja andis kaasa salvrätikule kirjutatud aadressi ja palus oma püksid hiljem sinna tagasi saata. 

See isetu ja hooliv tegu kogus internetis tohutut poolehoidu ja imetlust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles