ÕLLESADU Suurbritannias jagatakse tasuta ära 100 000 õlut, aga seda ainult ühel põneval tingimusel

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: AvokadoStudio / Shutterstock

Brittide populaarne õlletootja ja pubikett Greene King pakub järgmisel nädalal sajale tuhandele inglasele tasuta õlut, aga ainult ühel tingimusel... 

Asja konks seisneb selles, et Manchesteri, Ühendkuningriigi kõige vihmarohkemasse linna, peab alates 25. märtsist vihma sadama.

Greene Kingi uuringud näitavad, et kuigi 81 protsenti brittidest arvab, et vihm on väga tavapärane nähtus Suurbritannias, siis peaaegu kolmveerand (74 protsenti) väidab, et see takistab neil väljaskäimist ja lõbutsemist. Inimrühm, kes läheb vihmaga kõige harvemini välja, on Z-põlvkond, kellest 85 protsenti ütles, et nad tõenäoliselt ei lähe märja ilmaga välja, vahendab DailyStar.

Selleks, et inimesi kodust välja saada, isegi kui sajab, ja et tähistada märtsi, mis on 40 aasta kõige vihmasem märts, annab Greene King ära oma kõigi aegade suurima koguse tasuta õlut.

25. märtsiks paigaldatakse Manchesteri kesklinna hiiglaslik õlleklaasikujuline vihmapiiskade detektor. Seda saab reaalajas jälgida siit. Iga kord, kui piisk langeb detektorisse, läheb see tuledes särama ja inimesed võivad oma sammud lähima Greene Kingi baari poole seada, et saada endale tasuta õlut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles