Puhkus 2.0: tehisintellekt muudab reisimise palju sujuvamaks

Samsung
Copy
Foto: Samsung

Välismaale reisides tuleb ette mitmeid olukordi, kus enda teadmistest võib jääda väheseks. Sellistes olukordades tuleb appi taskusõber ehk Samsungi tehisintellekti funktsioonidega Galaxy S24 seeria nutitelefon.

Tehisaru oskab soovitada, kuhu üldse reisida ning aitab sul kokku panna sobiva plaani. Kui näed sotsiaalmeedias oma lemmiksisuloojat või sõpra mõne ägeda vaatamisväärsuse taustal, siis Galaxy S24 funktsioon «Ring otsimiseks» aitab sul vaid hetkega selle koha leida. See Google'iga koostöös välja töötatud uus lahendus aitab sul otsida kõike ekraanil kuvatavat vaid ühe lihtsa liigutusega. Kui oled huvipakkuvale esemele ringi ümber teinud, tehakse Google'i otsing ning saad lähemalt oma reisisihtkoha ja vaatamisväärsuste kohta lugeda.

Foto: Samsung

Uued funktsioonid aitavad sul kohalikega suhelda. Reisides riiki, mille keelt sa ei oska, võib juhiste küsimine ja vestluse pidamine osutuda üpris väljakutsuvaks. Inimestega vahetult suheldes saad kasutada Galaxy S24 «Tõlke» funktsiooni, mis tõlgib sinu räägitud teksti valitud keelde ning kohalik saab sulle vastata tema enda emakeeles, sest see tõlgitakse sulle sobivasse keelde. Nutitelefoni ekraanile ilmub tõlgitud tekst ja nii saad luua uusi sõprussuhteid ning osaleda põnevates aruteludes.

Galaxy AI aitab sul vestlusi tõlkida ka siis, kui pead suhtlema telefoni vahendusel. Funktsioon «Reaalajas tõlkimine» teeb laua broneerimise või arusaamatuste lahendamise palju lihtsamaks, sest sinu kõne tõlgitakse reaalajas valitud keelde. See tähendab, et Samsungi telefonirakendus pakub automaatselt nii teksti- kui helitõlkeid ning tõlge jõuab ka liini teise otsa, olenemata sellest, kas vestluskaaslasel on Galaxy või mõni muu seade.

Lisaks tõlgib Galaxy S24 sinu tekstisõnumeid ning aitab igaks olukorraks valida sobiva tooni. «Sõnumi tooni» funktsioon aitab kohandada sõnumeid vastavalt saajale ehk oma reisikodu võõrustajale saad kokku panna sõbraliku ning välismaa töökaaslasele formaalse sõnumi.

Foto: Samsung

Reisides koguneb nutitelefoni palju jäädvustusi, kuid paratamatult ei pruugi kõik fotod õnnestuda. Funktsioon «Generatiivne redigeerimine» aitab Eiffeli torni pildi sirgeks keerata, soovimatu auto või ventilatsiooniaugu fotolt eemaldada või mõne vaatamisväärsuse hoopis suuremaks muuta. Tehisaru täidab tühjad kohad ning muude töötlusfunktsioonide abil muutub sinu jäädvustus meistriteoseks.

Copy
Tagasi üles