Pühade ajal sõidavad Saaremaa ja Hiiumaa praamid tihemini

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Muhumaa.
Parvlaev Muhumaa. Foto: Mihkel Maripuu

Väinamere Liinid lisab eeloleval pühade nädalavahetusel Kuivastu-Virtsu ja Heltermaa-Rohuküla sõidugraafikutesse kokku 36 lisareisi.


Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on lihavõttepühad traditsiooniliselt aasta esimene suurema nõudlusega aeg. «Oleme selleks hoolikalt valmistunud, analüüsinud nõudlust ning koos ministeeriumi ja maavalitsustega paika pannud lisareiside mahu ja arvu. Tahame reisijatele pühade ajal tagada sujuva ja meeldiva saartele sõidu elamuse,» rääkis Hiiuväin.

Enamik lisareise toimuvad neljapäeval, 5. aprillil, Kuivastu-Virtsu liinil ka pühapäeval, 8. aprillil. Sõidugraafikud koos kõigi lisareisidega on üleval ettevõtte portaali e-pileti ostukalendris.

Alates aprilli algusest ei lisandu e-piletitele enam teenustasu, seega maksab e-pilet sama palju kui kassast ostetud pilet. «E-pileti ostmine aitab vältida sadamas kassajärjekorras ootamist. Kuna hinnavahet internetist ja kassast ostetud piletil enam pole, soovitame reisijatel pilet ette ära osta, see aitab sadamas tehtavatelt toimingutelt aega kokku hoida,» ütles Hiiuväin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles