Turkish Airlines hakkab lendama Austraaliasse

reis.postimees.ee
Copy
Airbus 350-900 on Turkish Airlinesi lennukipargi uusimaks täienduseks. Aprillist lennatakse nende lennukitega ka umbes 15 000 kilomeetrit pikka Melbourne'i viivat marsruuti.
Airbus 350-900 on Turkish Airlinesi lennukipargi uusimaks täienduseks. Aprillist lennatakse nende lennukitega ka umbes 15 000 kilomeetrit pikka Melbourne'i viivat marsruuti. Foto: jounigripen / Wikimedia Commons

Turkish Airlines kavatseb 15. märtsist hakata oma lennukitega Rohelisele Mandrile viima.

Ajalehe The Sydney Morning Herald andmeil alustab Turkish Airlines lendudega Melbourne'i märtsi keskel (praegu pakub Turkish Airlines lende Austraaliasse koostöös Aasia lennufirmadega näiteks ümberistumistega Kuala Lumpuris, Bangkokis või Abu Dhabis). Esialgu toimuvad Boeing 787 Dreamlineriga opereeritavad lennud kolmel korral nädalas, väljumised Türgist on esmaspäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti ning vahemaandumine leiab aset Singapuris. Lend Istanbulist Singapuri kestab veidi üle kümne ja Singapurist Melbourne'i üle seitsme tunni, tagasiteel on lennuajad pikemad: esimesel otsal 7 tundi ja 30 minutit ning teel Istanbulini 11 tundi ja 45 minutit.

Turkish Airlines on esitanud lennukitootjale Airbus ka suure tellimuse Airbus 350 lennukite kohta, mis oleksid suutelised Istanbuli ja Austraalia idaosa vahel lendama vahemaandumisteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles