ÜLEVAADE Neid põnevaid üritusi tasub sel nädalavahetusel külastada!

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Lumeräätsamatk
Lumeräätsamatk Foto: Rauno Liivand

Jaanuaris on üldjuhul alati vähe suuri üritusi, aga midagi siiski leidub. Tore on see, et ilm on igati kena ja seetõttu saab lahedaid asju ka õues ette võtta. Vaata nimekiri üle ja mine kohale!

Loodus

Ei tea, kauaks seda lumeilu jagub?! Võta viimast ja mine kelgusõidule Jõe-Liisu liuväljale, kelgukoertega rakendisõidule Kõrvemaale või Mulgi uisumaratonile. Samas ootab ka Big4 suusasari Kuresool, tõukekelgumatk «Viimse reliikvia» radadel Taevaskojas ja lumeräätsamatk Luunja Laukasoos. Tõukekelgumatk Taevaskojas toimub ka pimedas.

Muusika

Tartus toimub Eesti Laulu poolfinaal, lõõtsapealinnas Põlvamaal ootab huvilisi Sünnipäevasimman ning Võrus saab osa võtta Tartu kultuuriaasta avamisest.

Rakvere Spordikeskuses esineb sel laupäeval Trad.Attack – uksed avatakse kell 20.30. Samal päeval saab Tartus kuulda aga midagi sensatsioonilist. Nimelt astub lavale JÄÄÄÄR ja seda 33 esinemisaasta jooksul esimest korda rock-bändina.

Näitused

Pärnus saab minna vaatama Priit Loogi fotonäitust «Kahe suve vahel» – näitus on avatud ainult järgmise nädala lõpuni. Tallinnas, aadressil Toompea tänav 8B, ootab külastajaid Vabamu näitus nimega «Välja ahju tagant!», mis tutvustab Eesti naisliikumiste ajalugu viimase 150 aasta jooksul.

Tallinna teletorni 2. korrusel on eksponeeritud raadiovastuvõtjad, mille on Eesti Ringhäälingumuuseum kogunud aastatel 1999–2020. Need on olnud meie unistuste raadiod, mille soetamiseks nähti vaeva ja mida hoiti nagu pereliikmeid.

Muu

19. jaanuaril kell 19 õhtul oodatakse kõiki Tõraverre koos teadlastega tähti uurima. Sel korral räägib Taavi Tuvikene kõige ägedamast täheparvest – Taevasõelast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles