SAS lasi pileti ja viisata reisijal USAsse lennata

reis.postimees.ee
Copy
Otselennud Kopenhaagenist Los Angelesse toimuvad igal päeval nädalas peale teisipäeva. Foto on illustreeriv.
Otselennud Kopenhaagenist Los Angelesse toimuvad igal päeval nädalas peale teisipäeva. Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

4. novembril lendas Kopenhaagenist Los Angelesse end Vene majandusteadlaseks nimetav mees, kellel polnud ei piletit ega vajalikke dokumente.

Kuidas ajakirjanduses Sergei Vladimirovitš Otšigava nime kandev mees Kopenhaagenis ilma vajalike paberiteta lennukisse sai, on ebaselge, sest reisijate nimekirjas teda polnud. Business Insideri andmeil kinnitab mees, et ta ei mäleta seda ka ise. FBI esitas 6. novembril venelasele kriminaalsüüdistuse.

Transatlantilistel lennuliinidel USAsse peab reisija enne lendu läbima mitmeid kontrollpunkte. Kuidas venelasel õnnestus neist kõigist läbi libiseda ja piletita lennukisse jõuda, on veel ebaselge.
Transatlantilistel lennuliinidel USAsse peab reisija enne lendu läbima mitmeid kontrollpunkte. Kuidas venelasel õnnestus neist kõigist läbi libiseda ja piletita lennukisse jõuda, on veel ebaselge. Foto: U.S. Customs and Border Protection / WIkimedia Commons
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles