MÕNUS TALVEPUHKUS Baltimaade reisikorraldaja pakub nüüdsest otsereise Tallinnast Sri Lankale

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sel sügis-talvisel hooajal jätkavad Eesti reisijad välismaal seiklemist ning eriti suurt huvi on nad üles näidanud eksootiliste sihtkohtade avastamise vastu. Baltimaades reisikorraldusega tegelev ettevõte on sellele trendile reageerinud ning pakub nüüdsest edasi-tagasi reise lummavale Sri Lanka saarele väljumisega Tallinnast. 

«Uus sihtkoht saabub täpselt õigel ajal – vastates reisijate nõudmistele, kui peaaegu kõik reisid teistesse riikidesse jõulupühadeks on juba välja müüdud. Ja vihmasest, lumisest, tuulisest ilmast poole päevaga päikeseküllastesse randadesse peesitama jõuda on ju lihtsalt imeline. Sri Lanka on ideaalne valik kõigile, kes soovivad proovida erinevaid aktiivseid tegevusi, alustades metsikute loomade imetlemisest safariekskursioonidel ja teeistanduste külastamisest kuni surfitundideni või sügaval džunglis asuvate budistlike templite külastamiseni,« ütleb Sabina Saikovskaja, Join UP! Balticu tegevjuht.

Lennud viib läbi SkyUp Airlines ning lennu kestus Tallinnast on orienteeruvalt 13 tundi, sealhulgas 1-tunnine vahepeatus tankimiseks Bahreinis. Saabutakse saare lõunaosas asuvasse Mattalasse, kus asub enamik olulisemaid vaatamisväärsusi nagu Yala rahvuspark, Adam’s Peaki mägi ja Üheksa kaare sild.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sri Lankal on aastaringselt soe ja suvine ilm, päevane temperatuur rannikualadel ja tasandikel on keskmiselt 28-30 kraadi ning veetemperatuur 25 kraadi ringis.

India ookeani pärlina tuntud Sri Lanka on ligikaudu Leedu suurune ja hõlmab umbes 65 000 ruutkilomeetrit. See pakub rikkalikku kultuuride, maastike ja kliimavööndite mitmekesisust, mida ei leia isegi kümme korda suurema territooriumiga riikides.

Sri Lanka on kuulus oma kuue UNESCO kaitse alla kuuluva kultuurimonumendi poolest, sealhulgas on võimalik külastada iidset Sigiriya kaljukindlust, maailmakuulsat Hambatemplit ja Dambulla koobastemplit, kus on üle 150 budistliku kuju.

Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sri Lanka on kõikjal tuntud kui Tseiloni tee kodu, seal on 14 rahvusparki ja 16 endeemilist imetajat. Vapustav saar on ilmselt üks fotogeensemaid kohti planeedil Maa - oma teeistanduste ja riisipõldude, valgete liivarandade, taevasinise ookeani ja metsikute troopiliste metsade ja koskedega. Samas on see eksootiline sihtkoht soodne ja nüüd ka ühe lennuga kergesti ligipääsetav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles