USKUMATU Naine näitas, kuidas ta oma perega reisib ja ajas sellega inimesed marru

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Pikkadel lennureisidel muutuvad lapsed tihti rahutuks ja ei jaksa kaua ühe koha peal istuda. Selleks, et lapsi rõõmsana hoida näevad vanemad tihti suurt vaeva ning on seetõttu pärast reisi surmani väsinud. Üks pereema aga jagas, kuidas tema laste isa võsukestega tegelemisest kõrvale hoiab ja alati lennukis rahu nautida saab. 

Sisulooja Maria Roberts jagas Instagramis videot sellest, kuidas nende peres lennureisid välja näevad. Kuigi naine postitas klipi esmalt vaid nalja tegemiseks, sai tema perekonna reisiharjumus kõvasti kriitikat ja mõned kommenteerijad arvasid, et naine võiks seetõttu lausa oma abikaasast lahutada. 

Maria näitas sotsiaalmeedias lühikest klippi, milles on näha, kuidas ta lennukis kitsastel istmetel oma kahe väikese lapsega maadleb ja nende meelt iga hinna eest lahutada üritab. Videosse lisatud klipis on näha, kuidas pereisa samal ajal enda lastest ja naisest kaugemal, teisel pool vahekäiku, istub ja ei lase ennast laste kisast häirida. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles