Pensionär sai lennujaamas võileiva tõttu kopsaka trahvi: mul pole raha, et seda kinni maksta (3)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Palju reisijaid, pingeline turvakontroll ja õigeks ajaks lennule jõudmine võivad tihti lennujaamas inimestele palju segadust tekitada ning seetõttu võivad ununeda olulised asjad, millest võib hiljem suur tüli tekkida. Üks meeltesegaduses naine sattus aga lennureisil arusaamatuse keskele, kui ta unustas oma kotti väikese võileiva. 

Austraaliast pärit 77-aastane June Armstrong lendas kevadel Uus-Meremaalt Austraaliasse, kui ta sattus olukorda, mis tundub paljude jaoks lausa naeruväärne. Naine jagas oma lugu, selgitades, et ta oli minemas väga varajasele lennule ning soovis hommikul enne reisi midagi süüa. Ta otsustas osta ühe muffini ja gluteenivaba kanavõileiva, mis oli kinnises pakendis.

Armstrong rääkis väljaandele New Zealand Herald, et ta sõi ära vaid muffini ning kuna ta ei soovinud tol hetkel rohkem süüa, siis pani ta võileiva enda väikesesse seljakotti. Suures reisisegaduses naine sõnas, et ta kipub tihti asju unustama ning seetõttu ununes ka seljakotis olev võileib naisel üsna kiiresti. Kuigi alguses plaanis ta võileiba lennukis süüa, jäi ta lennul hoopis magama ning ostetud toit jäi kotti enda saatust ootama.

Kui Armstrong aga Austraaliasse jõudis, täitis ta dokumendid, millega ta andis teada, et tema kotis on retseptiravimeid. Piirikontrollis vaadati üle nii tema kohver kui ka seljakott, millest leiti tema söömata jäänud võileib.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles