Maski mitte kanda soovinud naine sai USAs karmilt karistada

reis.postimees.ee
Copy
Koroonaisolatsiooni ajal valminud dekoratiivne näomask. Erinevate maskide kasutegur nakatumise vältimisel on olnud mitmete teadusuuringute teemaks.
Koroonaisolatsiooni ajal valminud dekoratiivne näomask. Erinevate maskide kasutegur nakatumise vältimisel on olnud mitmete teadusuuringute teemaks. Foto: Erakogu

Lisaks hiiglaslikule rahalisele sanktsioonile tohib õnnetu reisija edaspidi oma jalga lennukitesse tõsta vaid kohtu loal.

Hiljuti lõpplahenduse leidnud õiguslik vaidlus sai alguse 13. veebruaril 2022, mil USAs kehtis lennukites veel koroonamaski kandmise kohustus ning näokatteid tohtis eemaldada vaid söömise ja joomise ajaks.

29 aastat vana Cayla Farris, kes oli American Airlinesiga teel Phoenixist Honolulusse, otsustas pool tundi pärast lennuki starti näomaski aga eemaldada, vahendab New York Post. Meeskonna survel pani Farris maski taas ette, kuid võttis selle siis uuesti eest. Seepeale otsustas American Airlines lennata tagasi Phoenixisse, et naine lennukist maha tõsta. Peagi esitati talle süüdistus ka meeskonnaliikmetele vastuhakkamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles