ÜLEVAADE Mis üritused sel nädalavahetusel Eestis toimuvad?

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Renee Altrov

Nädalavahetusel toimuvad mitmed festivalid ja kontserdid. Lisaks juurde ühismatkasid ja kultuuriüritusi. Vaata nimekiri üle ja vali lemmik välja.

Muusika

Jõhvis toimub balletifestival, Keilas annavad täna kontserdi Naised Köögis ning klubis Helitehas astub täna lavale Briti räppar Lancey Foux, kes on muuhulgas koostööd teinud ka Kanye Westiga. Sel nädalavahetusel saab kuulata ka Eesti rahvusmeeskoori, kes annab kontserte üle Eesti.

Loodus

Pernova loodusmajas ootab meid ees teadlaste öö. Grupimatkafännidele soovitaks minna pühapäevahommikusele räätsamatkale Varbola linnuse juurde või Kikepera rappa. Oodatakse ka päikesetõusu matkale Kakerdaja rappa või valguskanuuretkele Metsarestorani. Neeruti matkarajal toimub üritus «Beebiga luurele».

Muu

Sel reedel ja laupäeval toimub Unibet Arenal robootikafestival Robotex, kuhu võiks minna terve perega – kaasahaaravad võistlused, tehnoloogianäitus, põnevad töötoad jpm.

Nordic Hotel Forumis saavad aga kokku audiovisuaaltööstuse säravaimad tähed – toimub festival Industry@Tallinn& Baltic Event. Pärnus tuleb disainipäev ning festival «Maitsev Eesti» kutsub kaheks päevaks Kultuurikatlasse kokku silmapaistvad Eestimaa maitsed ja nende nautijad! Festivalil on kohal nii joogimeistrid, kokad, sommeljeed kui baarmenid.

Põhjala tehases ootab meid ees avatud stuudiote päev, vanalinnas avatakse uisupark ning Jõuluvana Korstna talus toimuvad perepäevad. Kõigele muule lisaks saab Tartus vaadata festivali PÖFF Shorts filme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles