:format(webp)/nginx/o/2021/03/19/13686312t1h8585.jpg)
Maailma kõige tuntum kokk Gordon Ramsay on osav toiduekspert, kes teab tänu oma suurele kogemustepagasile, kus tasuks igal võimalusel söömist vältida. Selgub, et mehel on ühe kindla koha suhtes eriliselt negatiivne arvamus ning soovitab just reisijatel seal einestamisest loobuda.
Enda populaarse sarja «Kitchen Nightmares» tegemisel on Ramsay pidanud külastama üsna hirmutava kvaliteediga toidukohti, et aidata neid oma nõuannetega paremaks muuta. See sari on aga mehe viinud erinevatesse kohtadesse nii Euroopas kui ka Ameerikas ning tal on üsna hea ülevaade nii maa peal kui ka õhusõidukites pakutavatest einetest, kirjutab Unilad.
Lennukites pakutav toit pole Ramsayle suurt muljet avaldanud ning seetõttu hoiatab mees, et reisijad võiksid lennukis söömist vältida. 2017. aastal veebiväljaandele Refinery 29 antud intervjuus sõnas mees: «Ma ei söö lennukites mitte mingil juhul. Ma töötasin kümme aastat lennufirmades, seega ma tean, kus see toit on olnud, kuhu see läheb ning kaua see enne pardale toomist seisnud on.»
Selleks, et lennukis söömist vältida, ei lähe Ramsay kunagi lennule tühja kõhuga ning ta soovitab samamoodi ka teistel reisijatel käituda. Kuigi lennukitoit on mehele täiesti vastuvõetamatu, pole ta lennujaamas pakutavate einete suhtes niivõrd kriitiline. Intervjuus lausus mees, et kuigi ta ei soovi suurt einet süüa, on mõned kergemad eelroad, nagu näiteks väike lihavalik koos puuviljade ja klaasi punase veiniga uskumatult nauditav.