India vastuvõtueksam (1)

Copy
India Gate ehk India värav on mälestusmärk I maailmasõjas Briti koloniaalvõimu poolt sõtta saadetud ja hukkunud indialastele. Pühapäeva õhtul, kui kuumus on järele andnud, on tuhanded mehed ja naised, suured ja väiksed tulnud Delhi keskmes asuvasse parki aega veetma.
India Gate ehk India värav on mälestusmärk I maailmasõjas Briti koloniaalvõimu poolt sõtta saadetud ja hukkunud indialastele. Pühapäeva õhtul, kui kuumus on järele andnud, on tuhanded mehed ja naised, suured ja väiksed tulnud Delhi keskmes asuvasse parki aega veetma. Foto: Tauno Kadak

Mis saaks minna kella kolme ajal öösel Delhi lennujaama saabudes valesti?

Mis saaks minna kella kolme ajal öösel Delhi lennujaama saabudes valesti, kui sa oled reisiblogide abil detailselt valmistunud, kuidas Terminal 3 väljapääsu kõrval asuvast SBI pangaautomaadist oma esimesed ruupiad välja võtta (Eestis neid, tundus, ei vahetata) ja seejärel need kohe kõrval asuvas Airteli kioskis umbes 5 euro väärtuses nelja nädala interneti ja kõnede vastu vahetada, unustamata seejuures manitsusi tagasi antava raha üle lugemise kohta; kui sa tead, et õue astudes tuleb taksojuhtide-röövlite üle kavaldamiseks leida korraga nii «Taxi» kui «Police» kirjasid kandev putka, kus sihtkohta nimetades öeldakse sulle aus hind ja antakse ka taksojuht, kes sind, vajadusel hotelli helistades ja asukohta täpsustades, turvaliselt kohale toimetab; ja viimaks - kui sul on Booking.com-i kaudu lennujaamast linnulennul umbes kilomeetri kaugusel asuvas hotellikeses tuba broneeritud?

Mnjaa... India on meiesuguste jaoks palju enam valmis, kui meie India jaoks.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles