ÜLEVAADE Neid põnevaid üritusi peab sel nädalavahetusel kindlasti külastama!

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Virgo Haan

Sel nädalavahetusel toimub mitmeid huvitavaid festivale, loodusmatkasid ja kontserte. Lisaks on Tallinnas tulemas Muuseumipühapäev, mil mitmed uksed on avatud ilma tasuta. Vali oma lemmik välja ja mine kohale!

Loodus

Emajõe-Suursoos tuleb jõhvikalaager koos ööbimisega, Matsalus käib endiselt Loodusfilmide Festival ning Soomaal saab minna süstamatkale. Toimub ka loodusretk Lahemaale, Astangu matk maa all ja klindi peal ning pühapäeval Vilina veinimatk Laiuse voore harjal. Lisaks toimub üritus Mehisega metsa, jõele ja Sorkuni rappa.

Muusika

Muusika annab alati meeletult hea elamuse. Sel nädalavahetusel mine Nargenfestivalile või Sharon Corr kontserdile, Tartusse TubIN 2023 festivalile või Lüdigi saali avamise kontserdile.

Muuseum

Tallinnas on tulemas Muuseumipühapäev, mis tähendab, et mitmetesse kohtadesse on tasuta sissepäev. Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumis ootab vaatamist näitus «Uneversum. Unede torn», Kumus on tulemas perehommik ning Tartu Ülikooli loodusmuuseumis ja botaanikaaias on tulemas Teadlaste Öö. Rakveres saab aga minna kuulama Loengut «Lihaste ja mõistuse valitsemine -terviseteadlikkus ja tervislikud eluviisid 20. sajandi algul».

Muu

Hiiumaal hakkab lõppema pikk üritustesari Vananaistesuvi. Jõhvis tuleb iga-aastane Mihklilaat, Pärnus põnev Valgusfestival ÖÖvalgel ning Tartus Coctail Week.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles