ME TAHAME RAHA TAGASI Peeretav koer muutis paari reisi talumatuks (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Uus-Meremaalt pärit paar sai pärast 13-tunnist lendu suure hüvitise, sest nende kõrval istus kõhutuult väljutav koer.

Gill ja Warren Press broneerisid endale pisut paremate istekohtadega lennupiletid, lootes, et veidi kallima hinnaga istmetel on nende pikk reis Pariisist Singapuri mugav ja muretu. Paari unistused said aga kiiresti lõhutud, sest nende kõrvale istunud reisija oli kaasa võtnud enda väikese lemmiklooma, kes tekitas Gillile ja Warrenile palju ebamugavust, kirjutab Travel.nine.

Paar jagas, et koera pidev vali hingamine, ilastamine ja peeretamine oli nende jaoks niivõrd häiriv, et neil ei jäänud midagi muud üle kui lennusaatjatelt uusi istekohti paluda. Gill sõnas, et reisides on ta arvestanud, et ta võib istuda väikeste beebidega reisivate vanemate kõrval, kuid reisijat, kes lennukis koera süles hoiaks, nägi ta esimest korda. Naine lisas, et lennufirmad võiksid reisijaid enne lendu teavitada, kui nad istuvad mõne looma kõrvale.

Lennureisi jooksul kuulis naine, kuidas koera omanik ütles teisele reisijale, et ta muutub lennates kergesti ärevaks ja seetõttu oli koer temaga salongis kaasas. Gilli hinnangul polnud reisijal koerast siiski palju kasu ning loom tundus olevat stressis ja segaduses.

Paar uuris, kas nad saaksid mujale istuda, kuid neile öeldi, et ainsad vabad istmed on turistiklassi tagumises reas. Mõni tund hiljem muutus koera kohalolek aga talumatuks ja paaril ei jäänud muud üle, kui kohti vahetada. «Mu abikaasa oli lühikestes pükstes ja koer ilastas tema jalale,» rääkis Gill.

Pärast maandumist esitasid pahased reisijad lennufirmale ka kaebuse. Algul üritas lennufirma paarile anda kompensatsiooniks kaks 73 dollari väärtuses vautšerit, kuid pärast kuudepikkust e-kirjade saatmist  paarile «hea tahte žestina» 1410 dollarit.

«See on vähim, mida nad teha saavad,» ütles Gill. «Kui nad oleksid tahtnud olla tõeliselt toredad, oleksid nad võinud meile palju rohkem anda.» Paar lubas annetada raha organisatsioonile, mis sobitab nägemispuudega inimesi teenistuskoertega.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles