KONTROLLI ÜLE Selle väikese vea tõttu ei pruugi pagas õigele lennukile jõuda

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Lennujaama töötaja paljastas reisijate üsna levinud vea, mille tulemusena on suur võimalus, et nende pagas läheb hoopis valele lennukile või jääb lennujaama maha.

Mitte keegi ei soovi puhkusele jõudes avastada, et nende pagas koos kõikide oluliste esemetega on kaduma läinud. Ühe lennujaama personaliliikme sõnul on aga võimalik kohvri kadumist ennetada. Mees jagas, et jälgida tuleks üht väikest detaili, sest selle eemaldamine võib reisijale väga kasulik olla, kirjutab LADBible.

Kanadas asuva Ontario lennujaama ametliku TikToki konto postituses selgitas üks pagasikäitleja olukorda, mis põhjustab tihti pagasiga suure segaduse. Ta rääkis, et kui reisija on lennanud näiteks American Airlinesi lennufirmaga ja kuu aega hiljem lendab mõne muu firma lennukiga, on võimalus, et kohvrile on jäänud eelmise lennu kleebis. Kui arvuti peaks kogemata skaneerima vale kleebise, võib pagas jõuda hoopis teise kohta või üldse lennujaama maha jääda.

Mehe jutt tuli paljudele suure üllatusena ja videot näinud inimesed tunnistasid, et nad jätavad kõik kleebised kohvrile pikaks ajaks peale. Teised inimesed aga ei mõistnud, miks lennureisilt naasnud inimesed kohvrit kohe puhtaks ei tee. Siiski olid kõik kommenteerijad mehele väga tänulikud, et ta probleemi jagas ja tulevasi reisijaid hoiatas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles