HEA TEADA See sõbralik tegevus lennukis ajab stjuardessid marru

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kas oled kunagi lennukis mõnda nägusat stjuuardit või stjuardessi kohanud ja mõelnud nendega lähemalt tutvust teha? Kui jah, siis tasub olla ettevaatlik, sest nad on tööpostil ja võivad ärrituda. Küll aga on üks stjuardess avaldanud, kuidas soovi korral lennuki personaliga tutvust teha.

Stjuardessina töötav Melissa rääkis oma blogis, et temalt on palju küsitud, kas ta on kunagi mõne reisijaga suhtes olnud. Naine avaldas, et ühe tulevase kaaslasega kohtus ta tõepoolest lennukis ning lisaks sellele on tal terve kollektsioon visiitkaarte lennukis kohatud austajatelt. «Ma tean nii palju stjuardesse, kes on oma partnereid just tööpostil kohanud,» sõnas Melissa, ent naine rõhutas, et klassikaline flirtimine ei tule lennukis kõne allagi.

«Mõned inimesed arvavad ekslikult, et lennukis on sobiv stjuardessidele siivutuid komplimente teha või neid puudutada, ehkki see pole sugugi nii,» rääkis naine. Küsimuse peale, kuidas siis lennukis stjuardessile silma jääda, vastas Melissa lihtsalt ja lühidalt: ole viisakas ja austa lennuki personali. Stjuardessid märkavad, kui neisse austusega suhtutakse ja hindavad seda.

Pikalt lennunduses töötanud Melissa sõnul meeldib stjuardessidele väga, kui lennu eel nende tutvustatavaid ohutusnõudeid tähele pannakse ja hoolega kuulatakse. Sama kehtib ka toitlustuse kohta – kui lennuk hakkab juba sihtkohta jõudma, ei tasu enam praadi tellida. Elementaarne viisakus ja sõbralik naeratus on stjuardessi sõnul parim viis positiivselt silma jääda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles