STJUARDESS PALJASTAB Põhjus, miks on hea viimasel hetkel lennujaama jõuda

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Puhkusele minek peaks olema mõnus ja elevust pakkuv aeg, kuid paljudele tekitab see ka kõvasti stressi. Kuigi suur osa reisijaid annab endast kõik, et suure ajavaruga lennujaama jõuda, paljastas üks lennusaatja, et vahel on lennujaama viimasel hetkel jõudmine kasulik, vahendab LADBible.

Selle asemel, et viis tundi enne lennuki õhkutõusu lennujaama jõuda ja paaniliselt ajavaruga arvestada, võib vahel põnevuse otsimiseks ka lennujaama pisut hiljem kohale minna. Endine Emiratesi salongipersonali liige Kamila Jakubjakova mõistab kõike reisimisega seonduvat üsna hästi ning teab, et lennujaama hilinemine võib mõnele reisijale imelikul kombel hoopis paremad tingimused anda.

Jakubjakova avaldas The Sunile antud intervjuus, et alati ei pea varakult pikkades järjekordades seisma, sest viimasel hetkel lennujaama jõudes on võimalus, et pisut hilinenud lendajale pakutakse paremaid istekohti. Ta selgitas, et mõnikord müüvad lennufirmad meelega lennule liiga palju pileteid, sest nad ei usu, et kõik inimesed päriselt kohale tulevad.

Kui lend on aga ülebroneeritud ja kõik reisijad ilmuvad eeskujulikult kohale, on võimalik, et lennujaama töötajad peavad turistiklassis lendavad reisijad äriklassi ümber tõstma. Naise sõnul saavad parematele istekohtadele tihti valituks just viimased lennule registreerivad inimesed, sest nemad on lennukis justkui lisareisijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles