SUUR ÜLLATUS Reisija nägi turistiklassis lendamas üht maailma kuulsaimat lauljat

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks reisija sai hiljuti suure üllatuse osaliseks, kui ta märkas lennuki turistiklassis üht maailma kuulsaimat lauljannat. 

TikTokki postitatud videos jagas üks šokeeritud fänn, et ühel täiesti tavalisel lennureisil oli koos temaga ka ülipopulaarne lauljanna Billie Eilish. Klipis on näha, kuidas 21-aastane Eilish tagasihoidlikult, nokamütsi ja kapuutsi kandes lennuki esiosas akna kõrval oleval istmel istus, kirjutab Honey

Üllatunud reisija kirjutas video juurde, et ta ei suuda uskuda, et ta niivõrd suurt staari oma silmaga lennukis nägi ning lisas ka jäädvustuse sellest, kui lauljanna lennukisse saabus. 

@williambossanova Pov: you're in a plane with Billie (Still cant believe wtf just happened) #billieeilish #billie #finneas #billieelishfan #billieeilishedits #billieeilishconcert #billieeilishszigetfestival #billieeilishpukkelpop #maggiebaird #patrickoconnell ♬ Beyonce x My Husband x Casa Di Remix - CasaDi

Videot näinud inimesed sattusid Eilishi tagasihoidlikkusest vaimustusse ja arvasid, et lauljanna väärib kõvasti kiitust, et ta eralennukiga lendamise asemel palju keskkonnasõbralikuma valiku tegi. Mõned targad fännid lisasid, et Eilish suhtub väga tõsiselt keskkonnaprobleemidesse ja kuigi maailmakuulsal staaril on piisavalt raha, et täiesti enda lennukiga lennata, on ta avalikult öelnud, et ta ei taha keskkonda saastavate tegurite tõttu niimoodi reisida.  

2019. aastal rääkis lauljanna Howard Sterni jutusaates, et kuigi ta sooviks tulevikus ka eralennukiga lennata, ootab ta aega, mil lennukitega reisimine rohelisemaks muudetakse. «Ma arvan, et lennukid mõjutavad maailma väga hirmsal viisil, kuid probleem on selles, et oma töö tõttu ma lihtsalt pean lendama,» lisas ta. 

Aasta alguses ajakirjale Vouge antud intervjuus sõnas Eilish, et ta vihkab lennukitega lendamist ning keeldub eralennukitega lendamast. Lisaks rääkis naine, et ta näeb väga palju vaeva, et leida reisimiseks ebatavalisi alternatiive, et üle maailma erinevatesse kohtadesse esinema jõuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles