KASUTA KÜLMKAPPI Selle nipiga saab hotellides raha kokku hoida

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hotellitubades olevad väikesed külmikud on tihti täis kalleid snäkke ja jooke, kuid üks nutikas reisija on leidnud viisi, kuidas külmkappi enda jaoks ära kasutada ja ka raha kokku hoida.

Kuigi suur osa hotellides ööbijaid teab, et hotellitoa kallist minibaarist ei tasu midagi võtta, on tubades olevad külmikud kasulikud neile puhkajatele, kes soovivad raha kokku hoida. Viimastel aastatel on sotsiaalmeediasse ilmunud videod reisijatest, kes täidavad hotelli külmakapi kohalikest poodidest ostetud toidu ja jookidega. Aasta alguses postitas üks puhkaja TikTokki video, kuidas ta sellist nippi hotellitoas kasutab, kirjutab The Sun.

Videos alustas ta külmiku puhastamisest mitme niiske salvrätikuga. Seejärel pani ta külmikusse maasikad, jogurtid, veepudelid, kuklid, munad ja leiva. Kui enamik puhkajaid kasutab hotelli külmkappi ainult jookide jahedana hoidmiseks, siis teised kasutavad seda palju targemalt, et säästa raha ning süüa odavat toitu väljas einestamise asemel.

@scyesthelimit Stock hotel suite with me💖 #stock #restock #restockasmr #stockhotel #hotelrefrgerator #atlanticcity #nj #njhotel #newjersey ♬ original sound - Scye

Ka teine TikToki kasutaja Paulina postitas video, milles ta näitas, kuidas ta hotellis ööbides külmkappi täidab. Videos paljastas ta, et tõi kaasa ka oma väikesed plastalused, mis aitasid külmkappi korras hoida. Korralikult külmkappi paigutatud alustele pani ta jogurtid, mahlad, juustu ja smuutid.

@paulinaaisabelle Stock my hotel room/fridge with me ♥️ #asmr #asmrsounds #organizing #restocks #refills #CurameChoreo #organization #fridgeorganization #fridgerestock ♬ original sound

Seda videot on vaadatud enam kui 13 000 korda ja mitmed inimesed küsisid, miks ta hotellis viibimise ajal nii palju toitu vajas. Kommentaarides selgitas naine, et osales neli päeva kestnud seminaril ning peab ise hommiku- ja lõunasöögi eest hoolitsema. Mõnele inimesele avaldasid tema organiseerimisoskused muljet, kuid üks kommenteerija pidas naljakaks, et naine enda plastalused kaasa võttis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles