VAATA PILTE Paljas nagu porgand! Noor naine saadeti lennujaamast pikema jututa koju tagasi

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Svitlana Hulko/Shutterstock

Kes oleks osanud arvata, et lennujaamas võib oma lennust maha jääda ka ebasobiva riietuse kandmise tõttu. Nii juhtus 21-aastasel Brasiilia modellil ja suunamudijal Kine-Chanil, kes saadeti lennujaamast ilma pikema jututa koju tagasi. Põhjuseks ebasobiv riietus. Naisel endal on aga selleks oma seletus.

Naine väitis, et oli minemas Anime üritusele, kuhu teadagi lähevad fännid oma lemmikkarakteri kostüümis. 21-aastane modell oli ennast riietanunud «CyberPunk: Edgerunners» Rebeccaks.

Oma 612 000 jälgijaga sotsiaalmeedias avaldas ta nördimust lennujaamas aset leidnud intsidendi üle ning põhjendas seda järgmiselt:

«Niuks-Niuks, sel nädalavahetusel juhtus väga nõme olukord! Üritasin Navegantese lennujaamas pardale minna, riietudes ürituse jaoks Rebecca kostüümi. Teadsin juba ette, et võin hiljaks jääda, seega olin juba end riide pannud, et mitte aega raisata ning et saaksin otse üritusele minna. Kuid juhtus nii, et mul kästi koju minna ja riided vahetada, sest see, mis mul seljas oli, ei olnud «sobiv». Seletasin, et lähen üritusele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles