TUNNE END KUNINGLIKULT Nüüd on võimalus taskukohase hinna eest ööbida Inglismaa kuningapere häärberites (1)

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: 1000 Words/Shutterstock

Suurbritannia kuningapere fännid saavad nüüd välja üürida kuningapere valduses olevad puhkemajad, sealhulgas ka maja, mis oli kuningas Charlesi ja printsess Diana kunagine lemmikpaik. Osad neist maksavad isegi ainult paarkümmend eurot öö kohta, vahendab The Sun.

Olles Cornwalli hertsogiriigi oma isalt üle võtnud, on prints William nüüd miljardi naelsterlingi suuruse kinnisvaraportfelli haldur, mis hõlmab endas 23 Inglismaa ja Walesi maakonnas olevat kinnisvara.

Nende hulgas on mitu luksuslikku puhkemaja, mida saab rentida uskumatult taskukohaste hindadega. Sel nädalal selgus, et mitmete kinnisvaraobjektide hindu on alandatud — mõned on isegi odavamad kui haagissuvila rent.

Nädalane peatumine Walesi printsi Cornish üürikorteris võib neljale inimesele maksta kuni 700 eurot. Väidetavalt üritati selle sammuga muuta kinnisvara atraktiivsemaks elukalliduse kriisis kannatanud raskustes peredele.

Näiteks on võimalik üpriski taskukohase hinnaga rentida nädalaks hubast maja, mis on olnud kuningas Charlesi lemmikkohti, mida oma esimese naise printsess Dianaga külastada.

Tamariski maja

Scilly saartel St Mary südames asub Tamariski maja, mis oli kunagi üks kuningas Charlesi lemmikkohti, mida oma esimese naise printsess Dianaga külastada.

60ndate keskel ehitatud kööginurgaga majutusasutus pakub uskumatuid panoraamvaateid merele ja on sisustatud kaasaegse hubase kujundusega.

Olemas on ka ülimoodne köök, kus on elektripliit koos keraamilise pliidiplaadiga ja Ameerika stiilis külmik-sügavkülmik, ning söögituba, mis mahutab suure seltskonna. Kõigis neljas magamistoas on mugavad voodid ja Egiptuse puuvillast voodipesu. Rohelisusega ümbritsetud privaatses majakeses on ka grill ja terrass vabas õhus einestamiseks.

Tamariski maja väärtus on hinnanguliselt 1,3 miljonit naela, mis teeb sellest ühe odavaima kuningliku kinnisvara.

Selle nädalane rentimise hind jääb vahemikku 1500-4200 eurot.

Vaata Tamariski ja teistest puhkemajadest pilte siit!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles