KAVAL NIPP Miks tasuks kohvrit pakkides toidukilet kasutada

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisikohvrit pakkides on tihti keeruline leida mugavaid lahendusi, kuidas riided, jalanõud ja muud vajalikud asjad kohvris suurt segadust ei tekitaks. Üks ekspert aga jagas nutikat nippi, kuidas toidukilet kasutades oma pagasis pisut korda luua.

Reisile ehteid kaasa võttes pole midagi hullemat, kui avastada kohale jõudes, et kõik kaelakeed ja muud ripatsid on omavahel sõlme läinud. Ehtefirma Pandora ekspert Sarah Rowlands jagas näpunäiteid, kuidas ehteid pagasisse korralikumalt pakkida, kirjutab Express.

Ta selgitas, et ehete kaitsmiseks tuleks võtta suur tükk toidukilet ja asetada ehted umbes viiesentimeetriste vahedega kile ühele poolele. Seejärel tuleb toidukile teine pool ehetele peale voltida ja siis see kõik kokku rullida. Selleks, et oma ehteid veelgi rohkem kaitsta, soovitab Rowlands asetada toidukilesse mähitud aksessuaarid väikesesse karpi või kotti.

Naine lisas, et kõrvarõngaste pakkimiseks võib kasutada papitükki ja kõrvarõngad sellest läbi torgata. Kui aga pappi käepärast ei ole, saab naise sõnul kasutada ka vatipatju.

Rowlands soovitas kaelakeede pakkimisel kasutada väikeseid sulguriga kotte. Ta jagas, et kõige parem on kaelakeed hoida kotis nii, et vaid suurem osa ketist on koti sees ja selle otsad jäävad kotist välja rippuma. Sel viisil kaelakeede, käevõrude ja ka jalavõrude pakkimine peaks aitama vältida nende sõlme minemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles