HEA NIPP Unustasid laadija koju? Sel viisil saab hotellis siiski nutiseadmeid laadida

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Stjuardess jagas, et puhkusel ei pea enam reisiadapterit kaasas kandma, sest nutiseadmete laadimiseks on olemas ka teine nutikas lahendus.

Stjuardess Esther, kes töötab Hollandi lennufirmas KLM, on oma TikToki kontol jaganud mõnda oma parimatest hotellinippidest. Lennusaatja paljastas nutika viisi, kuidas telefoni laadida ilma seinapistikut või reisiadapterit kasutamata, kirjutab Express

Naine selgitas, et telefoni laadimiseks on vaja vaid USB-kaablit ja see siis hotellis oleva teleriga ühendada. Tema sõnul on see väga kasulik, kui laadia adapter on maha ununenud või ära kadunud. Kaabli saab ühendada teleri USB-auku, mis toimib laadijana ja asub tavaliselt seadme taga või küljel.

Sotsiaalmeedias on mitmed teisedki lennusaatjad ja reisijad jaganud, et hotellidesse võib kaasa võtta vaid USB-juhtme ja seda siis läbi televiisori kasutada. Teiseks variandiks pakuti ka adapterit, kuhu saab külge ühendada mitmeid juhtmeid, et ei peaks kohvrit erinevate laadijatega täitma. Lisaks soovitas Redditis üks reisija hotelli kaasa võtta pikendusjuhtme, sest tihti ei ole hotellitubades pistikupesad voodi lähedal ja nii käitudes saab telefoni ka voodis olles laadida.

Estheri video kogus aga palju kiidusõnu ja mitmed inimesed pidasid naise nippi väga kasulikuks. Üks kommenteerija hoiatas aga, et tegelikult ei tohiks avalikke USB-auke üldse kasutada, sest inimesed võivad sinna sisse installida viiruseid, mis laadides otse seadmesse jõuavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles