ÜLEVAADE Mis üritused sel nädalavahetusel Eestis toimuvad?

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mis sel nädalavahetusel üle Eesti toimub? Vaata nimekiri üle ja vali lemmik välja.

Viljandis toimub 30. pärimusmuusika festival, mis ilmselt lähemat tutvustamist ei vaja. Sündmustejahtijatel on mõistlik pöörata pilgud ka saarte poole. Näiteks Hiiumaal on tulemas Vahuveiniviikend, Saaremaal on jällegi käimas ooperipäevad.

Seiklushimulised kogunevad sel nädalavahetusel Rummu karjääris – seal toimub Red Bull Slack Warrior, mis toob kokku maailma parimad slacklinerid. Tegemist on 1v1 võistlusega, kus sportlased lastakse rajale kahekesi ning rõhk on kiirusel ja osavusel.

Tallinnas Kadrioru pargis on tulemas SUME festival, mis on eriline just seetõttu, et lisaks kvaliteetsele muusikale nii Eestist kui välismaalt on rõhku pandud ka kunstiinstallatsioonidele ning maitseelamustele, mida kureerivad tuntud oma ala spetsialistid.

Viljandi Folk.
Viljandi Folk. Foto: Marek Metslaid

Suvi looduses

Kas oled proovinud matkata palja jalu või käinud hülgeid vaatamas? Kuidas käib seenejaht või mis tunne oleks SUP-lauaga merel saarte vahel kulgeda? Tule proovi järele.

Loodusturismi Ühing korraldab igal nädalal vägevaid matkasid: näiteks Rafting Võhandul, Aegna süstamatk ööbimisega, Emajõe-Suursoo aerulauaseiklus ööbimisega, Saunapäeva SUP-matk, Päikeseloojangul jalgsi ja räätsadega, tõukeratta-raba-kanuumatk, Paljajalumatk Käsmus, Hülgevaatlusretk ja palju muud põnevat. Vaata ka Loodusturismi Ühingu kodulehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles